≫ 

Čiko, nećeš se više igrati sa mnom, prerano si otišao: Dirljive poruke Miroslavu, poslednji put

Od njega su se na Fejsbuku potresnim porukama oprostili otac Milorad i rođaka Nataša

  • 3
Miroslav Armacki Foto: Facebook, privatna arhiva

Mladić Miroslav Armacki koji je misteriozno nestao u kasnim popodnevnim časovima 4. jula ove godine, kada se svojim motorom zaputio u pravcu Zrenjanina, pronađen je posle 75 dana potrage i sahranjen 17. septembra.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u nedelju, 15. avgusta, u kanalu oko 500 metara od ulaza u Melence. Prema nezvaničnim podacima, Miroslav je imao fatalne povrede vrata.

Od njega su se na Fejsbuku potresnim porukama oprostili otac Milorad i rođaka Nataša.

"Miroslave, sine i brate, počivaj u miru, Bog ti dao rajsko naselje, neutešna porodica Armacki", navodi se u objavi i dodaje da porodica želi da se zahvali rodbini i prijateljima, njegovim drugarima i svim dobrim ljudima koji su učestvovali u borbi i naporima da Miroslav bude pronađen.

"Nažalost sve se završilo velikom tragedijom".

Kako navodi njegova rođaka Nataša u objavi, uz fotografiju Miroslava koji drži bebu u krilu, "samo mi je krivo što nisi duže ostao da se igramo i da ti pokažem motor kakav sam dobio".

"Čiko naš... Nažalost, nisi više tu sa nama da me čujes kako pričam i kako sam svašta naučio, nećeš se više igrati sa mnom kao što si se igrao pre kad uletiš u sobu, pa počneš da me vrtiš. Kad ti uletim u sobu i legnem preko tebe da te budim... Više neće biti toga, jer nažalost prerano si otišao u neki tamo drugi svet. Možda će ti biti bolje tamo, imaćeš nove drugare, a ja ću te uvek pamtiti kao mog čiku Miću i neću te nikada zaboraviti, ti ćeš me čuvati gde god da si, znam ja to... Samo mi je krivo što nisi duže ostao da se igramo i da ti pokažem motor kakav sam dobio. Čiko, nikada te neću zaboraviti, jer će me podsećati uvek na tebe i pamtiću te uvek kakav si bio, najbolji čika... Sada mirno spavaj.. Neka te čuvaju anđeli."

Miroslav Armacki Printskrin: Facebook

Miroslav Armacki je bio zaposlen u stranoj kompaniji u Zrenjaninu i veliki ljubitelj motora. Kobnog dana, pre nego što će nestati, bio je na moto-skupu u gradu na obalama Begeja. U kući porodice Armacki ostali su tuga i bol, neutešni otac Milorad, majka i brat Aleksandar.

Selom kruže razne priče, da je kobne večeri Miroslav svojim motorom bežao od policije, kao i da je navodno išao velikom brzinom kroz selo, prenele su Večernje novosti, a porodica demantovala. Bio je običan momak i nije imao problema sa policijom.

U potragu za njim su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i Miroslavovih bližnjih, ali se više od dva meseca nije pojavio nijedan trag koji bi mogao da ukaže na to šta se dogodilo sa njim. Njegove slike deljene su i po društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    18. septembar 2019 | 20:43

    Кад видим колико младих људи страда,срце ме заболи....

  • Срб

    19. septembar 2019 | 08:04

    Два месеца трагали за несрећним момком дронови полиција родбина мештани и онда га нађу мртвог непосредно код куће Прича за будале Неко га убио сакрио и после два месеца ставио свима пред очи

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA