≫ 

Jurić se prisetio reči Tijaninog ubice: Na pitanje sudije zašto je to uradio, odgovorio je sa 2 reči

Otac ubijene Tijane (15) prokomentarisao je odluku Apelacionog suda u Beogradu koji je oslobodio D. Č. nakon što je obljubio devojčicu

  • 7

Apelacioni sud u Beogradu oslobodio je nedavno D. Č. (24) koji je prvostepenom sudskom odlukom bio osuđen na 5 godina zatvora zbog obljube romske devojčice (13) koja je rezultirala trudnoćom, a tim povodom oglasio se i Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić (15). On je, komentarišući ovu presudu na društvenoj mreži Tviter, naveo i šta je ubica njegove ćerke rekao kada ga je sudija pitala zbog čega je to uradio.

- I na kraju, na sreću ne možeš da znaš kako se osećaju deca i roditelji žrtve pedofila. Ovo je direktan ubod u srce svima nama. Obrazloženje suda za oslobađajuću presudu je da "nije znao". Kada je sudija pitala ubicu mog deteta zašto je to uradio, odgovorio je sa "ne znam" - prisetio se Jurić.

Post, Igor Jurić Foto: Tviter/Igor Jurić

Podsetimo, Dragan Đurić osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva Tijane (15). Samo slučajnost je kriva za kobni susret devojčice i monstruma. Tijana se posle ponoći vraćala sa drugom i drugaricom sa obližnjih sportskih terena u dom babe i dede, gde je provodila raspust. U jednom trenutku rekla im je da je zaboravila duks i da će ponovo otići do obližnjeg sportskog centra "Rata".

- Ušla je u uličicu koja vodi do "Rate" i tu se susrela sa monstrumom. Đurić se svojim crvenim "golfom" upravo tim putem vraćao sa fudbalskih terena, gde je bio u toku turnir u malom fudbalu. Cunjao je na tribinama, a onda je krenuo nazad.

Đurić je automobilom udario Tijanu, prišao joj i, kada je zatražila pomoć, uhvatio ju je za vrat, udarao, ubacio uvozilo i odvezao u atar kod Sombora, gde je potom i ubio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jms

    19. septembar 2019 | 09:57

    Pisalo je u nekom tekstu da je oslobođen zato što su u pitanju Romi.Nisam znala da za njih postoji poseban zakon.Zar treba svi da postanemo Romi ako želimo da ostvarimo neka svoja,naša,Srpska prava .Poštujem Rome,ali se osećam kao manjina zato što sam Srpkinja

  • Radmila

    19. septembar 2019 | 10:38

    Monstrum,Monstrum monstrum!!!Presudi mu Bože!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA