≫ 

Pedofil u Trsteniku namamio devojčicu preko Fejsbuka u podrum. Ljubio je, poneo kondome i tange

D. Đ. (41) uhapšen je zbog sumnje da je seksualno uznemiravao 14-godišnju J. M.

  • 15

Policija je uhapsila D.Đ. (41) iz Trstenika zbog sumnje da je seksualno uznemiravao 14-godišnju J. M.

Osumnjičeni je devojčici nekoliko dana pisao preko društvene mreže Fejsbuk, a ubrzo je sa njom ugovorio sastanak u podrumu zajedničke zgrade i poklonima pokušao da je nagovori da bude s njim.

Ceo slučaj otkrila je majka ove maloletnice, nakon što joj se devojčica požalila na komšiju i odmah prijavila pedofila u policijskoj stanici.

- Osumnjičeni je devojčicu neko vreme viđao ispred i u zgradi u kojoj žive, nakon čega ju je pronašao na Fejsbuku i počeo da joj šalje poruke. Nakon nekoliko dana dopisivanja preko Mesindžera i SMS poruka, osumnjičeni je od maloletnice zahtevao i da se vide. Ubrzo je ugovorio sastanak sa devojčicom, i to u kasnim večernjim satima u podrumu zajedničke zgrade - kaže se.

Čim je devojčica stigla na mesto sastanka, osumnjičeni je krenuo da je spopada.

- Devojčicu je poljubio u obraz, a potom joj dao kesu sa poklonima, najverovatnije misleći da će je tako privoleti da bude s njim. U kesi je, međutim, bila jedna majica, dva para tanga gaćica, jedna kutija kondoma, kao i paklica cigareta - navode izvori.

Devojčica se požalila majci šta je doživela, a ona je odmah alarmirala policiju.

PORODIČAN ČOVEK

- Maloletnica je majci rekla da ju je komšija pozvao u podrum i ispričala do detalja šta se kobnog dana desilo. Policija je ubrzo nakon prijave uhapsila osumnjičenog i njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana - navodi se.

Komšije osumnjičenog još uvek su u šoku povodom ovog slučaja, a za D.Đ. imaju samo reči hvale.

- Delovao je kao pristojan i porodičan čovek. Živi sa suprugom i dvoje male dece, pa sam šokiran ovim što se desilo. Ne mogu da verujem da je ovako nešto mogao da uradi. Pa, u našem komšiluku ima dosta dece, a da ne pričam o tome što su njegova približnih godina kao i ta devojčica - kaže komšija.

Tokom istrage biće poznate sve okolnosti ovog slučaja.

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    20. septembar 2019 | 16:06

    Vise je ona kriva nego on zasto je stupila u kontakt i pristala da se vidi sa njim i da primi poklone vidi se da nije dovoljno vaspitana.

  • No name

    20. septembar 2019 | 13:16

    Sta ce ona u kasnim satima s njim u podrumu? Sta je ocekivala? Sta rade roditelji, pa da maloletno dete izlazi kad hoce, i skim hoce?

  • JO

    20. septembar 2019 | 15:20

    Da je poklonio Ifon mi sad ovo ne bi čitali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA