Iživljavao se nad nevenčanom suprugom, pa terao druga da je siluje: Uhapšen muškarac iz Grocke

Slučaj se dogodio 11. septembra, a napadnuta žena je preživela pravi pakao

  • 34

Policija je uhapsila Milana R. (36) iz Grocke kod Beograda zbog sumnje da je brutalno pretukao nevenčanu suprugu M. A. (33), a potom navodno pokušao da natera druga da ima seksualne odnose sa njom.

Slučaj se dogodio 11. septembra, a napadnuta žena je, na svu sreću, uspela nekako da pobegne od nasilnika i pozove policiju.

- Žrtva je tog dana odlučila da napusti muža, jer više nije mogla na trpi maltretiranje i otišla je kod svojih u Šabac. Milan R. nikako nije mogao da se pomiri s tim, pa je s drugom Daliborom krenuo da je vrati kući u Grocku. Kada ju je našao, molio ju je, svašta joj obećavao i nekako je uspeo da je ubedi da krene s njim i njegovim drugom. Međutim, povratak kući se nesrećnoj ženu vrlo brzo pretvorio u pakao - kaže neimenovani izvor Srpskog telegrafa.

Oko 23 časa automobilom su napustili Šabac, a Milan R. je odmah počeo da maltretira suprugu. Najpre ju je vređao i svašta joj govorio, a zatim se zaustavio na putu ka Grockoj na nepoznatoj lokaciji gde je nesrećna žena doživela stravičnu torturu.

Nasilje nad ženama, pesnica, udarac, modrice Žena je preživela pravu torturu Foto - ilustracija: Pixabay, Telegraf

- Nasilnik je izbacio suprugu iz vozilu, pa je počeo brutalno da je udara pesnicama po glavi i čupa za kosu. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, nesrećnoj ženi je potom skinuo svu odeću i druga terao da ima seksualni odnos sa njom - objašnjava izvor lista.

Srećom, Dalibor je to odbio, pa je Milan vratio ženu u kola i nastavili su put ka Grockoj, gde su stigli oko tri sata ujutru.

- Kada su stigli ispred kuće, M. A. je uspela da iskoristi trenutak nepažnje supruga dok je pričao sa drugom i spase se. Istrčala je iz vozila i tako gola, bez odeće na sebi, pobegla kod prvog komšije. Čovek je bio šokiran kada je ugledao uplakanu ženu. Odmah je pozvao policiju koja je ubrzo privela nasilnika u stanicu - kaže  sagovornik.

Nesrećna žena je potom prevezena na pregled u Urgentni centar, gde su joj konstatovane povrede. Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog slučaja.

(Telegraf.rs/Republika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1234

    21. septembar 2019 | 10:11

    DIBRO RAZMISLITE ZA KOGA SE UDAJETE!!!

  • Peki

    21. septembar 2019 | 09:46

    Dali ta žena ima ikoga oca majku brata rešenje pravo je osveta bez pola sekunde razmišljanja i griže savesti samo pravdu u svoje ruke

  • Bgd

    21. septembar 2019 | 09:16

    Kakva beda ljudska! Trebalo bi mu istom merom vratiti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA