≫ 

Umesto da mu slavimo punoletstvo, mi smo ga sahranili: Očajan otac nasmrt pretučenog Martina (17)

Martin Barna (17) nasmrt je pretučen u Novom Kneževcu

  • 31
Martin Barna Foto: Privatna arhiva

Braća M.D. (19), J.D. (18), kao i dvojica maloletnika, starih 16 i 15 godina, uhapšena su zbog sumnje da su 17. septembra nasmrt pretukla Martina Barnu (17) u parku u Novom Kneževcu.

Leš nesrećnog tinejdžera pronađen je sutradan, a obdukcija je pokazala da je preminuo od posledica šutiranja u stomak i pucanja jetre.

Odmah je pokrenuta istraga, koja je ubrzo rezultirala hapšenjem četvorice mladića.

Strašna vest o smrti sina Martina, njegovog oca Ištvana Barnu, dočekala je u Mađarskoj, gde inače radi.

- Umesto da uskoro, 12. novembra proslavljamo njegov 18. rođendan, Martina smo sahranili u petak. Da se nešto strašno dogodilo, obavestila me je moja starija sestra Timea, ali je veza bila loša. Seo sam u auto i iz Mađarske pohitao za Novi Kneževac. Čim sam prešao granicu, pozvao sam je telefonom. Samo sam je pitao: "Da li je ono najgore?". Odgovorila mi je potvrdno - ispričao je u suzama očajan Ištvan.

On je dodao da ne zna o su mladići osumnjičeni za ubistvo.

- Ne znam ko su napadači i i zašto su pretukli Martina. Čuo sam su se oni skoro pa živeli na ulici. Očekujem da budu adekvatno kažnjeni - rekao je za Kurir otac ubijenog tinejdžera.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    23. septembar 2019 | 08:20

    Dozivotne i kraj!

  • MK

    23. septembar 2019 | 08:26

    Kakvi su to mladići kad mogu nekog da šutiraju u stomak dok ga ne ubiju, to su monstrumi i treba ih najstrožije kazniti. Saučešće porodici.

  • samo vas posmatram

    23. septembar 2019 | 07:18

    pravda je do nekle zadovoljena ako direktni izvsioci budu osudjeni svaki na po 35 godina robije, ali na zalost plafon ako dobiju po 8 godina, zivi bili pa videli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA