≫ 

Marko i njegov otac prvi su pritekli u pomoć Tamari: "Razvaljivali smo vrata, mnogo je krvarila"

Tamara je stradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Trbušnici kod Lazarevca

  • 2
Tamara S, Tamara Stojanović Foto: Facebook

U udesu koji se u nedelju dogodio u Trbušnici kod Lazarevca, život je izgubila Tamara S. (21), dok je Jelena M, njena prijateljica koja je bila na mestu suvozača, povređena. Marko M. bio je u automobilu iza njihovog i prvi je pritrčao da pomogne.

- Moj otac i ja smo bili u kolima iza. Bukvalno smo razvaljivali vrata da bismo došli do Tamare. Mnogo je krvarila, bilo je dosta krvi. Nije se videlo da li je još negde povređena - tim rečima opisuje šta se dogodilo neposredno nakon što je automobil u kom su bile devojke udario u betonsku banderu.

On je prvi pritrčao u želji da pomogne, ali je i tačno video šta je prethodilo tragediji koja se dogodila u Trbušnici, pa napominje da je Tamara pažljivo vozila, ali da se činilo da nije bila upoznata sa tom deonicom puta.

- Devojke su išle iz Aranđelovca, ja sam išao iza njih bukvalno sve vreme. Devojka je vozila po propisima, nije prešla 60 kilometara na sat. Izgleda da nije poznavala put i nepažnjom je malo sišla na ivicu puta i zanela kola - objašnjava Marko šta je prethodilo stravičnoj nesreći.

Tamara S, Tamara Stojanović Tamara Stojanović Foto: Facebook

Igrom sudbine, čini se da je upravo taj trenutak nepažnje i silazak s puta odredio sudbinu stradale devojke.

- Krenula je da sleće s puta i nekako, ne znam ni sam kako, udarila njenom stranom kola u betonsku banderu. Udarila je glavom o ivicu krova i to je bilo kobno za nju - ispričao je naš sagovornik koji je naglasio da su obe devojke bile vezane.

Drugi očevici govorili su proteklih dana isto - da je neverovatno kako se ova nesreća uopšte desila, te da je devojka vozila polako i pažljivo.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snooker

    24. septembar 2019 | 08:29

    Sudbina.. Vidite deco da je i 60 km/h velika brzina..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA