≫ 

Dvojica dečaka (15) i (12) ukrala kutiju sa parama za lečenje male Tise: Rasvetljena krađa novca

Protiv starijeg dečaka je podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog drskog i bezobzirnog ponašanja iz Zakona o javnom redu i miru

  • 27
Tisa Sredojev Foto: Facebook

Maloletni Kikinđani (15) i (12) u subotu su, ispred jednog restorana brze hrane, ukrali novac namenjen lečenju četrnaestomesečne Tise Sredojev

Policija je juče rasvetlila ovu krađu koja je izazvala ogorčenje i nevericu ljudi koji saosećaju sa malenim borcem i njenim roditeljima:

- Nisam ljuta, ni najmanje. Nemaju oni svest o tome šta su uradili - kaže Jelena Sredojev, Tisina majka. Protiv starijeg dečaka je podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog drskog i bezobzirnog ponašanja iz Zakona o javnom redu i miru:

- Mlađi počinilac je prekršajno neodgovoran, pa je prekršajna prijava podneta protiv njegovog oca zbog propuštanja dužnog nadzora nad detetom iz Zakona o prekršajima - rečeno je iz kikindske policije.

Odbačenu kutiju u delu Dositejeve ulice, kod PIO fonda, u subotu je pronašao radnik obezbeđenja. On je policiji prijavio da su dve nepoznate osobe odbacile staklenu kutiju u kojoj je bilo 600 dinara.

Preostalu sumu, maloletnici su ukrali i pobegli, a radnica restorana brze hrane nije ni primetila da je kutija nestala jer je zbog "Dana ludaje" bila velika gužva. Kutija je istog dana vraćena, a u nju Kikinđani i dalje ubacuju novac.

Pomoć za lečenje Tise:

Uplatom na dinarski račun: 160-552148-04

Uplatom na devizni račun: 00-540-0004251.2

IBAN: RS35160005400004251219

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    25. septembar 2019 | 17:31

    Đavola nemaju svest o tome šta su uradili. Deca od 12 + i te kako imaju svest o svemu i treba im suditi kao odraslima. Bahata i pakosna stvorenja. Treba i roditelje kazniti jer su ih zapustili.

  • YYY

    25. septembar 2019 | 17:04

    Sigurno su ovi sto su zasticeni ko medvedi, ovi sto ne moraju ni u skolu ni da rade a socijalu imaju vecu nego ja platu.

  • Partizanovac

    25. septembar 2019 | 17:24

    Roditelji da se kazne sto nisu vaspitali svoju djecu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA