≫ 

Jezivi detalji zločina u Kotežu: Danima pratio bivšu devojku, stan otključao tajnim ključem

Stefan ju je danima špijunirao ispred stana, a na kraju je, kada ona nije bila kod kuće, ušunjao unutra i čekao je

  • 10
Stefan Golubovic, Marina Đuričić Foto: Youtube, Facebook

Stefan Golubović (31), za koga se sumnja da je u ponedeljak ubio bivšu devojku Marinu Đuričić (30) u njenom iznajmljenom stanu u Kotežu u Beogradu, po svemu sudeći je planirao zločin, kažu rođaci žrtve.

Kako je za Kurir ispričao rođak Marine, Stefan ju je danima špijunirao ispred stana, a na kraju je, kada ona nije bila kod kuće, ušunjao unutra i čekao je.

- Pretpostavlja se da je on ušao u stan jer je imao ključ. Njih dvoje su od decembra prošle godine do maja živeli zajedno u tom stanu, pa  je tako i on verovatno imao ključ. Kad je video da je izašla, iskoristio je priliku i ušao. Satima ju je čekao, a kad se vratila, zaključao je vrata iznutra i kako se sumnja, ubio je. Sve deluje kao da je to planirao, naročito zbog toga što je poneo pištolj, jer šta će mu inače oružje - priča njen rođak.

Dodaje da je čuo da je Stefan po dolasku iz Norveške, gde je radio kao specijalni pedagog i logoped, prvo pokušao da stupi u kontakt sa Marinom preko zajedničkih prijatelja.

Hronika Kotez, Marina Đuričić Foto: Telegraf, Facebook/Марина Ђуричић

- Marina je posle raskida njega valjda blokirala na društvenim mrežama i na mobilnom telefonu, pa on nije mogao na taj način da dođe do nje. Onda je počeo da se raspituje kod prijatelja, da je traži po kafićima u koje je često odlazila. A kad ni tako nije uspeo da je nađe, dovezao se do stana i vrebao je iz prikrajka, posmatrao kad dolazi i odlazi, da li je neko posećuje. Kad je procenio da može da napadne, ušao je i napravio zlo - kaže on.

Rođak navodi da Marina nije upoznala Stefana sa porodicom, ali da su oni znali za njihovu vezu, kao i za raskid.

Podsetimo, mrtvu Marinu je u ponedeljak zatekao stanodavac Stanko Ilić, pošto ga je njena sestra zamolila da proveri šta je sa Marinom.

Sumnja se da je Stefan ispalio dva metka iz pištolja Marini u slepoočnicu, a sebi pucao u usta. Neposredno pre zločina doputovao je iz Norveške, a navodno je pobesneo kada je saznao da je Marina ušla u novu vezu.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    26. septembar 2019 | 08:35

    Svaki dan neko ubije zenu pa puca u sebe u srb a kakvi su vam ti muskarci lele vama

  • Komsija

    26. septembar 2019 | 06:54

    Zao mi je njene sestre i pogotovo oca koji radi na crno na gradilistu bez prijave i socijalnog samo da bi pomogao deci

  • Veteran

    26. septembar 2019 | 07:50

    Ovaj išao tamo u Norvesku prso i vratio se napravio belaj, trebao je da shvati da ljubav na daljinu ne postoji, u krajnjem slučaju mogao je ostati tamo i da nađe neku sličnu sebi,..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA