≫ 

Teško ubistvo u Beogradu: Muškarca tukli do smrti, pa ga bacili u Dunav

Jeziva tortura na Zemunskom keju

  • 32

Policija u Beogradu uhapsila je tri osobe osumnjičene da su sa više udaraca usmrtili četrdesetjednogodišnjeg muškarca, a potom su njegovo telo bacili u Dunav.

U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova se navodi da se M.M. (52), S.K. (37) i M.I. (26) terete da su oštećenog, koji je sa njima došao na Zemunski kej, skinuli i vezali za stub, a da su mu potom zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i telu, dok ga je M.M. tukao metalnom šipkom po nogama i rukama.

Navodi se da je oštećeni je pao u nesvest i prestao da daje znake života, a da su ga tada osumnjičeni, kako se sumnja, odvukli do vode i njegovo telo bacili u Dunav.

Za telom ubijenog četrdesetjednogodišnjeg muškarca još uvek se traga. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    26. septembar 2019 | 18:47

    Jedina kazna za ovo je da im se sudi kao sto su oni presudili zrtvi.Za stub kao sto su i oni vezali zrtvu samo sto bi njima omogucila i publiku.Dva ,tri puta takvo "javno"sudjenje zlikovcima pa da vidite kako bi se iskorenili ovakvi nasilnici.

  • 💬💬💬

    26. septembar 2019 | 16:52

    Tuzno. Jos jedna srpska svakodnevnica.

  • Niki

    26. septembar 2019 | 17:27

    Ovo vise nije normalno!Doneti Dušanov zakon pod hitno,droga,ubistva,mucenje,kuda ide ovo sve?Deca nam se ubijaju po skolama medjusobno,drogiraju se jer nam "estradni umetnici"u spotovima prezentuju agresiji,nasilje,drogu,ubistva i samoubistva i na koncertima,splavovima,klubovima uz pice vas pitaju da li zelite jos nesto i svi zatvaraju oci!Hapsite sve te klosare i dozivotne ali ovde se zakon ne primenjuje i kazne su nikakve!Pocnite od estrade pa redom ali treba otvoriti jos zatvora....Kakve face,vezali ga i tukli,junacine....Uzas i jadno..Toliko o njima njih troje tukli jednoga i to vezanog,kukavice!!!!Hoce li se vise zakon za sve navedeno promeniti da bude rigoroznije i da se napokon sprovodi?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA