Uhapšena Davorova ljubavnica zbog sumnje da mu je pomagala u četvorostrukom ubistvu u Jabukovcu

Ona je uhapšena pošto je Davor P. koji je u pritvoru, promenio iskaz i rekao da su njih dvoje bili u vezi, i da je na pobijene ona pucala iz puške a on iz škorpiona

  • 2
Žrtve Jabukovac, Davor P. Jabukovac, masakr, zločin, ubistva, hapšenje Negotin Foto: MUP RS, Privatna arhiva

U Negotinu je uhapšena M.B. iz sela Dupljane, zbog postojanja osnova sumnje da je početkom avgusta počinila teško ubistvo u saizvršilaštvu.

M. B. se sumnjiči da je zajedno sa Davorom P. iz Jabukovca, početkom avgusta počinila četvorostruko ubistvo familije Kazimirović, na njihovom salašu izmedu sela Jabukovac i Vratna, prenosi RTS.

Ona je uhapšena pošto je Davor P. koji je u pritvoru, promenio iskaz i rekao da su njih dvoje bili u vezi, i da je na pobijene ona pucala iz puške a on iz škorpiona.

Određen joj je pritvor do 30 dana, a u istrazi slede analiza DNK supstanci i analiza SMS poruka sa zaplenjenih telefona.

To četvorostruko ubistvo dogodilo se u zaseoku Vratna, kod Jabukovca.

Ministarstvo unutrašnjnih poslova potvrdilo je tada da su u dvorištu kuće pronadena četiri beživotna tela. Telo muškarca, starog oko 70 godina, pronađeno je na traktoru, a tela njegove supruge i još dve ženske osobe u dvorištu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • darko

    28. septembar 2019 | 18:44

    i kao i do sada sud ce zenama za ubistva, pri saucesnistvu u ubistvu izreci nezakonske kazne u vidu kucnog pritvora. i zato zene posto vide da prolaze nekaznjeno masovno vrse najgora zlodela.

  • brko

    28. septembar 2019 | 13:34

    Zločin je zločin ali kad se zensko umješa onda je to da Bog sačuva Sto zena moze biti zlotvor muškarac joj nije ni do koljena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA