Nikola se sa 170 km/h zakucao u auto u Velikom Gradištu i poginuo na mestu, vozio je bez dozvole?

Od siline udarca Nikola je preminuo na licu mesta, pa su lekari koji su uskoro stigli, mogli samo da konstatuju njegovu smrt

  • 30
Saobraćajna nesreća Printskrin: Youtube/TPKNEWS

Nikola Vojvodanović (27) iz sela Bare kod Požarevca, poginuo je u četvrtak ujutru na svom motociklu, u udesu na izlazu iz Velikog Gradišta.

Do nesreće je došlo pola sata iza ponoći, kada je Nikola, kako se sumnja, svojim motociklom marke Honda, krećući se iz Golupca, udario u putničko vozilo "opel vektra", kojim je upravljao Ivica Rakić (34) iz Velikog Gradišta.

Kako je portal "TPKnews" od izvora iz policije saznao, do tragedije je, navodno, došlo kada je Nikola bez dozvole za upravljanje ovom kategorijom vozila i pri brzini od 170 kilometara na sat udario u zadnji deo putničkog vozila.

Saobraćajna nesreća Printskrin: Youtube/TPKNEWS

Od siline udarca Nikola je preminuo na licu mesta, pa su lekari koji su uskoro stigli, mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Ivici je određeno zadržavanje od 48 sati, zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv javne bezbednosti, jer pri skretanju levo nije prepustio prvenstvo prolaza motociklisti, nakon saslušanja on je pušten iz pritvora.

Telo nastradalog preneto je na obdukciju.

Pogledajte video sa mesta nesreće:

(Telegraf.rs/TPKnews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    28. septembar 2019 | 19:40

    Опет је закон на страни оних који га крше. Погинули није поштовао ограничење па да се овом човеку суди јер га није пропустио. Нека неко судију провоза на мотору брзином од 170 км на сат па нека онда у мраку колима пропусти неког ко се креће том брзином.

  • 534

    28. septembar 2019 | 19:57

    Ko je ovde lud? Ako se motor zakucao odpozadi u Vektru kakvu je onda prednost imao motor?

  • Boki

    28. septembar 2019 | 23:26

    Uhapšen vozač auta jer nije poštovao prvenstvo prolaza motocikla... Ja ne verujem šta čitam, gde ovo živim? Da li je on mogao da vidi motociklistu koji ide 170 km/h?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA