≫ 

Anđele naš, otišla si u svet bez bola: Bolni oproštaji od preminule devojčice iz Inđije

- Samo si ti znala iskreno da me zagrliš i iskreno da mi se nasmeješ... Dušo moja mala, slatka.. Nikada te neću zaboraviti, anđele - navedeno je ispod fotografije na kojoj je devojčica

  • 21

Nakon 15 dana borbe za život D. Ć. (10) iz Inđije, preminula je od posledica teškog udesa. Na društvenim mrežama prijatelji njenih roditelja, poslednji put su se oprostili od devojčice, komentarišući fotografiju koju je objavio njen otac uz potresnu poruku: "Najvažniju bitku u životu jutros je izgubila, neka te anđeli čuvaju zlato moje".

"Anđele naš, otišao si nam u svet gde nema bola, tuge i uzdisaja. Raduj se sa anđelima na nebu i pošalji utehu roditeljima, bratu, rodbini, kumovima, prijateljima i svima koji su bili uz tebe. Ljubi te kuma", piše na Fejsbuku.

Potpiši preminula devojčica iz Inđije Foto: Privatna arhiva

Devojčica D. Ć. (10) iz Inđije podlegla je stravičnim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći nakon 15 dugih dana besomučne borbe za život u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

D. Ć. je povređena kada je pijani vozač naleteo na automobil kojim je upravljao njen deda Vojin (77). On je mestu podlegao povredama, a nesrećno dete prevezeno je u bolnicu u kojoj je provela poslednje dve nedelje svog života.

Veliki broj neutešnih članova porodice, rodbine i prijatelja njenih roditelja opraštaju se potresnim porukama na društvenim mrežama.

- Samo si ti znala iskreno da me zagrliš i iskreno da mi se nasmeješ... Dušo moja mala, slatka.. Nikada te neću zaboraviti, anđele - navedeno je ispod fotografije na kojoj je devojčica.

Podsećanja radi, na automobil u kom su bili desetogodišnja devojčica i njen deda Vojin (77) u alkoholisanom stanju je naleteo Vladimir P. (32) kome je neposredno nakon nesreće izmereno 2,12 promila alkohola u krvi.

Inđija, raskrsnica Printskrin: Youtube/Sremska TV

Do nesreće je došlo kada je Vladimir P. na raskrsnici prošao na crveno svetlo i tom prilikom udario u levu bočnu stranu Vojinovog "renoa". Deda je preminuo na licu mesta, dok je njegova unuka, koja je sedela na zadnjem sedištu, teško povređena.

Žitelji Inđije nakon nesreće su ispričali novinarima da je Vladimir poznat kao problematičan mladić, te da je sklon alkoholisanju.

Video: UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Stravičan snimak sudara na Pupinovom mostu

(Telegraf.rs/Blic/Foto ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    30. septembar 2019 | 19:04

    Andjele,neka te Gospid Bog uvrtsti sa andjelima jer ti to zaista jesi.Pocivaj u miru andjele mali😢.

  • Duki

    30. septembar 2019 | 19:20

    Uh bas me je jako pogodilo nas mali Andele dusa me zabole saucesce familiji

  • .

    30. septembar 2019 | 22:30

    Voziti u pijanom stanju je isto kao da se uzme puska i puca u ljude...Dozivotna...!Ovakve vesti su najtuznije,kada su u pitanju deca...Nema coveka koji nije u zalosti...Srce maleno...Andjeli neka su sa njom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA