≫ 

Tri odvojene akcije policije u Beogradu: Uhvaćeni dileri tokom primopredaje droge na auto-putu

Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su, u tri odvojene akcije, više od 17 kilograma marihuane, 124 grama kokaina i uhapsili pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na autoputu Beograd-Niš uhapsila O.Ć. (30) i S.A. (34), obojica iz Velikog Trnovca, i S.I. (28) iz Novog Pazara prilikom primopredaje 17 kilograma marihuane. Droga je pronađena u vozilu marke "golf", saopštio je MUP.

U drugoj akciji uhapšeni su Z.G (50) iz Beograda i A.K. (29) iz Majdanpeka kod kojih je pronađena manja količina marihuane i kokaina.

Takođe, policija je uhapsila N.M. (30) iz Beograda, u čijem stanu je pronađeno 100 grama kokaina i manja količina marihuane, dok je pretresom njegovog automobila pronađeno još 20 grama kokaina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim tužilaštvima u Nišu i Beogradu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YU 1

    5. oktobar 2019 | 18:52

    Ko želi da bude bezbedan i bez droge da živi mora sam da se štiti,policija i zakon samo malo smanjuju ponudu,nigde u tome nisu uspeli.

  • Niki

    6. oktobar 2019 | 12:12

    Samo hapsite i ne pustajte ih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA