≫ 

Otac iz Novog Pazara silovao maloletnu ćerku. Za svaku godinu njenog života dobio po godinu robije

Time je preinačena prethodna presuda po kojoj je E.T. bio osuđen na 10 godina

  • 15

Presudom Apelacionog suda u Kragujevcu E.T. (42) iz Novog Pazara pravosnažno je osuđen na 15 godina zatvora zbog toga što je godinama silovao maloletnu, 15 godina staru ćerku.

Ovom presudom, E.T. je osuđen na maksimalnu kaznu za ovo krivično delo - silovanje maloletne osobe, a njom je preinačena prvostepena presuda Višeg suda u Novom Pazaru kojom je bio osuđen na 10 godina zatvora, rečeno je Tanjugu u Apelacionom sudu u Kragujevcu.

Ovaj sud je usvojio žalbu tužioca i povećao kaznu, dok je žalbe branioca odbio kao neosnovane, preciziraju u Apelacionom sudu. Inače, Krivični zakonik Srbije 15 godina zatvora propisuje kao maksimalmnu kaznu i za krivično delo (obično) ubistvo.

E.T. je uhapšen 29. oktobra 2017. godine, i od tada je u pritvoru koji mu je produžen do upućivanja u zatvora na izdržavanje kazne. Uhapšen je, nakon što ga je, kako su pisali mediji, policiji prijavila supruga kojoj je ćerka ispričala da ju je otac više puta silovao.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taurida

    9. oktobar 2019 | 11:14

    Evo ga bolesnik lupa minuse.Savest mu ne da mira pa misli da minusima moze to oprati.

  • Marijana

    8. oktobar 2019 | 14:40

    Za ovog monstruma samo smrtna kazna .Dusa me boli , maloj zivot unisten.Ko zna koliko Jos toga ima samo napacene duse cute.

  • Stop ✋

    8. oktobar 2019 | 17:05

    Smrtna kazna! 👍👍👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA