≫ 

Napio se na slavi, pa presudio domaćinu i prijatelju: Dvostruki ubica iz Vranja osuđen na 30 godina

Presuda je nepravosnažna

  • 0

Dvostruko ubistvo u selu Koćura, koje se desilo za Svetog Nikolu 2017. godine, dobilo je svoj sudski epilolog izricanjem nepravosnažne presude od strane Višeg suda u Vranju. Viši sud saopštio da je nepravnosnažnom presudom optuženi Staniša Stanimirović iz sela Koćura, osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 30 godina.

Ubistva u Koćuri desila su se za Svetog Nikolu kada su trojica komšija sukobila, da bi u zoru telo dvojice pronašao sin jednog od ubijenih muškaraca.

Staniša je uoči Svetog Nikole bio na nekoliko proslava kod meštana Koćure, pa je na kraju svratio i do Gorana Zlatanovića (48), gde je bio i komšija Stojadin Antić (52). Sva trojica su popila, a u jednom trenutku izbila je svađa i Staniša je potegao pištolj. Pobio je komšije, a onda mirno otišao kući, gde ga je policija sutradan pronašla i uhapsila.

Stojadinov sin Strahinja je ujutro pronašao leševe svog oca i Gorana Zlatanovića u Goranovoj kući, i odmah je obavestio policiju.

Strahinja se odselio iz Koćure, ali telefonom se redovno čuo s ocem. Pošto mu se Stojadin nije javljao na telefon od ponedeljka uveče, Strahinja je u utorak ujutro otišao do Koćure i počeo da ga traži.  Kako nije našao oca u njegovoj kući, otišao je komšije Gorana, koji živi sam, jer je pretpostavljao da je Stojadin bio kod njega na slavi. Čim je ušao u Goranovu kuću, video je izrešetane leševe oca i komšije i odmah je pozvao policiju - ispričao je tada izvor upućen u slučaj.

Video: Užas u Kotežu: Pucao devojci u glavu, pa u sebe

(Telegraf.rs/okradio.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA