Da li je Barbara Vitez zaista viđena u Mađarskoj? Roditelji angažovali detektiva da otkrije istinu

I dalje čekaju svoju Barbaru

  • 1

Barbara Vitez iz Sente, tada 16-godišnjakinja, nestala je 25. novembra 2016. godine, a poslednji put je viđena na mostu na Tisi. Od tada se traga za njom. Prošle godine pojavila se sumnja da su njene fotografije nastale u Mađarskoj završile na jednoj društvenoj mreži, ali je ovaj profil brzo isključen. Njeni roditelji i dalje veruju da je živa i da će se sa njom sresti.

Roditelji ne veruju da je njihova ćerka upala u reku, već smatraju da je oteta, a sada se pojavljuju slike, ali i snimci Barbare koja pleše u jednom noćnom klubu u Mađarskoj.

Endre Vitez, otac devojčice, kaže da su fotografije devojčice, za koju se sumnja da je Barbara, poslate pre oko mesec dana njegovoj supruzi preko Fejsbuka.

- Probali smo da proverimo da li je ona na fotografijama i pre nekih deset dana prosledili smo ih privatnom detektivu Stevanu Đokiću - kaže neutešni otac za emisiju "24 časa" Dušice Spasić.

On se prisetio večeri kada je Barbara nestala. Kaže da je tada njegova ćerka javila da ide na rođendan kod druga, a da su on i njegova supruga legli da spavaju već oko devet uveče.

- Oko 22.15 policija nam je došla na vrata, sa informacijom da je moja ćerka pala sa mosta u Tisu, budući da su takav iskaz dali dečaci koji su bili sa mojom ćerkom te noći – priča otac nestale devojke.

Kaže da je u komunikaciji sa izvesnim Belom Andrevićem koji živi u Budimpešti i koji se u Mađarskoj bavi pronalaskom nestalih lica. Upravo on, kako kaže Endre, poslao im je fotografije Barbare iz noćnog kluba.

Neutešni otac kaže da je Barbara bila dete za primer, dete koje se uvek javljalo na telefon, uvek je bila tačna i na vreme i nikada nije odlazila iz kuće bez znanja roditelja.

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Una

    9. oktobar 2019 | 21:54

    Jadni ljudi. Ma čiji su to mangupi koji kriju istinu. Treba ih pritisnuti da pripremaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA