Počelo suđenje bračnom paru koji je mučio i zlostavljao Jelenu: Nije jela izmet, već isto što i mi

Mileva Martinov i Nenad Petrović terete se da su devojku terali na prosjačenje, podvodili je, tukli, terali da jede izmet, vezivali lancima

  • 3

U višem sudu u Beogradu u sredu je počelo suđenje Milevi Martinov i njenom mužu Nenadu Petroviću iz sela kod Obrenovca, koji se terete da su dve godine, u nehumanim i nehigijenskim uslovima, držali i zverski mučili bolesnu Jelenu V. (28) iz okoline Pančeva.

Njih dvoje su, kako se sumnja, devojku terali na prosjačenje, podvodili je, tukli, terali da jede izmet, vezivali lancima kako ne bi pobegla.

Petrović je u potpunosti negirao navode optužnice.

- Sve je nameštaljka mog brata Tome zbog 2.000 dinara koje su mu bile potrebne za drogu, a ja nisam želeo da dam. Narkoman je, bio je sa Jelenom u vezi i znam da je i njoj davao drogu - kazao je.

Potom je rekao da je Jelena došla kod njega i supruge, koja joj je drugarica iz detinjstva, jer je bila zlostavljana.

- Ispričala je da ju je otac silovao, da joj je majka ljuta i da ona nema gde. Primili smo je. Živela je, spavala i jela sve što i mi. Primala je socijalnu pomoć i davala nam deo novca dobrovoljno. Nismo je tukli, podvodili, terali da prosi. Spavala je sa našom decom u krevetu, a pošto su ona mokrila u krevetu, prešla je dole na pod i jorgan - branio se.

On tvrdi da su se lepo slagali, da je Jelena stvari držala u vitrini, a da je svoju ličnu kartu dala Petroviću, kako je ne bi njegovo i Milevino četvoro dece pocepalo ili izgubilo.

Gotovo identična odbrana bila je i optužene Mileve.

- Jelenu znam od svoje 9. godine. Zajedno smo odrastale, a i moja braća oženjena su njenim sestrama. Ne bih dozvolila da moje četvoro dece gledaju da mučim ženu koja to nije zaslužila - kazala je.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    10. oktobar 2019 | 00:52

    Mloogo neki fini ljudi, nego imaju nemirnu decu sto mokre u krevet i cepaju licne karte.

  • Sneza

    9. oktobar 2019 | 23:52

    Proveriti, sta radi mup????

  • Mrmot

    10. oktobar 2019 | 00:32

    Ovo dvoje dati zatvorenicima da se igraju. Monstrumi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA