Nišlijka trgovala sopstvenom decom: Podvodila ćerku (17) da vrati dug, sin (12) radio u luna parku

Njih dvoje uhapšeni su zbog trgovine ljudima

  • 8

Da bi otplatila dug Branislavu M. (43) iz okoline Pirota, sa kojim je bila u vezi, Nišlijka Anica B. (40) podvodila mu je svoju ćerku (17), a sina (12) primoravala da kod njega radi.

Njih dvoje uhapšeni su zbog trgovine ljudima, a užas je otkriven kada se tinejdžerka požalila svom ocu, Aničinom bivšem mužu. Majka je uhapšena 7. oktobra, dok je za Branislavom raspisana poternica, pa ga je policija danas pronašla i lišila slobode.

Kako saznajemo, Anica je u više navrata pozajmljivala novac od Piroćanca koji je dobro situiran, jer drži luna park. Kada je dug došao na naplatu, kazala je Branislavu da para nema, pa mu je ponudila da njena deca "odrade" dug. Njen sin je počeo da prodaje karte za luna park, dok je sedamnaestogodišnjakinja trebalo da majčinom prijatelju pruža seksualne usluge.

Početkom septembra on je na prevaru povezao maloletnicu ka Niškoj Banji i usput je pokušao da je napastvuje. Bio je siguran da će ona pristati, jer mu je majka kazala da se sa ćerkom sve dogovorila. Međutim, devojka mu se oduprla i pobegla kod oca, koji je svoju bivšu suprugu prijavio policiji - objašnjavaju naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Manijak nije odustao od namere da naplati dug pa je počeo da maltretira svoju žrtvu.

- On je maloletnici u više navrata slao preteće poruke i tražio da ispuni ono što je njena majka obećala - kažu naši sagovornici.

Anica živi sa majkom u niškom naselju Pantelej, dok joj je otac preminuo. U njihovoj kući juče nije bilo nikoga da novinarima otvori vrata. Njene komšije kažu da je majka četvoro dece te da im nije delovala problematično.

- Troje dece je dobila sa jednim Nišlijom, a koliko znam, otac njenog najmladjeg deteta je neki čovek kod koga je radila. Njena deca iz prvog braka su živela i kod nje i kod oca, u poslednje vreme ta devojčica i njen brat su bili kod nje. Pre nedelju dana sam se šokirala kada mi je kazala da joj je ćerkica oteta. Ona pohađa srednju školu u okolini Niša i kako mi je ona objasnila, neki muškarac ju je navodno prisilno odveo. Čak mi je kazala da je njen telefon bio kod ćerke i da joj ga je taj čovek polomio. Bilo mi je sumnjivo to što uopšte nije bila uznemirena kada mi je saopštavala tu jezivu vest. Pričala je o tome kao da se radi o sitnici a ne o otmici deteta. Rekla je da je otmičar pronađen i uhapšen, nisam ni na trenutak pomislila da je ona umešana u to - navodi Aničina komšinica.

Portparol Višeg javnog tužilaštva Borislav Radonjić je saopštio da je osumnjičenoj na njihov predlog Viši sud odredio pritvor do 30 dana.

- Ona se sumnjiči za trgovinu ljudima u saizvršilaštvu. Njen saučesnik je otkriven danas i po našem nalogu određeno mu je zadržavanje do 48 sati nakon čega će nam biti priveden na saslušanje - kazao je Radonjić.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    10. oktobar 2019 | 22:04

    Doživotna robija za oboje, sve ispod je malo...

  • Brod

    10. oktobar 2019 | 22:19

    Kuda plovi ovaj brod?

  • Voja

    10. oktobar 2019 | 21:44

    Posle cuvenog 5 oktobra gde je nas veliki petooktobarski vodja rekao da ce srbiji biti potrebna nova radna mesta nije pogresio, anacija ne treba da osudjuje sami smo ovo uveli u nas zivot beda je gadna stvar natera coveka na najgore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA