≫ 

"Zlo u očima": Aleksandar zloslutnim rečima najavio horor. Anđela je pronađena sa 7 uboda, on obešen

Aleksandar Todorović, koji je pokušao da ubije devojku Anđelu Simić, je pre dve nedelje na Fejsbuk okačio sliku provučenu kroz filter, na kojoj ima crvene oči i rogove, nalik đavoljim

  • 31
Aleksandar Todorović

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Todorović (26) iz Kraljeva pokušao je, kako se sumnja, da ubije svoju devojku Anđelu Simić (22) iz Čukojevca, a potom izvršio samoubistvo u napuštenoj kući svog dede u selu Pečenog kraj Kraljeva.

Todorović je u četvrtak rano ujutru Anđelu izbo nožem po čitavom telu. Devojka je ostala da leži u lokvi krvi bez svesti, a on je potom uzeo konopac i obesio se kraj nje.

- Devojka je bukvalno masakrirana. Ima sedam uboda po čitavom telu i njene povrede su ozbiljne. Četiri rane ima na grudima, dve na vratu i jednu na stomaku. Njeno stanje je trenutno stabilno, ali su prognoze nezahvalne - kaže izvor.

Šta se tačno događalo u noći između srede i četvrtka u napuštenoj kući u Pečenogu još uvek se pouzdano ne zna. Da se nešto loše dogodilo, prva je posumnjala Anđelina majka, koja je pozvala policiju.

Anđela S.

Anđela Simić, Foto: Facebook

- Njoj se ćerka u četvrtak uveče javila telefonom i rekla da je autobusom krenula iz Kraljeva ka svom selu Čukojevcu. Majka je došla na stanicu da je sačeka, međutim, ona nije izašla iz autobusa, pa ju je majka pozvala telefonom, ali se nije javljala. Žena je tada uspaničeno pozvala policiju i prijavila ćerkin nestanak - kaže naš izvor i nastavlja:

- Gotovo u isto vreme policiju je pozvao očuh Aleksandra Todorovića. Čovek je rekao da je u kući pronašao oproštajno pismo koje je ostavio Aleksandar, a u kome je naveo da će se ubiti. Istražitelji su tada posumnjali da je Aleksandar odveo Anđelu u napuštenu kuću, pa su se tamo odmah uputili.

Meštani Pečenoga kažu da ovo nije prva tragedija u kući Todorovića.

- Samoubistvo su izvršili i Aleksandrovi deda i otac. Deda Miodrag se ubio u šumi, pucao je u sebe iz puške nedaleko od napuštene kuće u Pečenogu, a Aleksandrov otac Nebojša se obesio u toj istoj kući u kojoj se juče ubio Aleksandar - pričaju meštani i dodaju da je očigledno Aleksandrova porodica sklona suicidu.

- Otkako mu se otac ubio, on se sa mamom i bratom odselio u Kraljevo, a tamo mu se mama i preudala. Čuli smo da je bio kratko oženjen, ali se rastao sa tom ženom i nema dece - ispričale su komšije.

Kuća pečenog kraljevo

Kuća u kojoj se dogodila tragedija, Printskrin: Youtube/Večernje novosti

Prema rečima izvora, u kući u Pečenogu zatečena je jeziva scena.

- Iskasapljena devojka ležala je na podu pored kreveta. Jedva je disala. Rane po njenom telu bile su strašne. Mladić je visio obešen o nekakav konopac. Odmah se videlo da je mrtav - kaže izvor i dodaje:

- Kuća je takođe izgledala jezivo. Stvari su bile razbacane na sve strane. Izvaljene fioke, ormar otvoren, vrata izvaljena iz štoka... U sobi, na kauču, bilo je krvi, a mebl je bio rasečen na nekoliko mesta.

Pretpostavlja se da su se Aleksandar i Anđela rvali, tj. da je ona pokušala da se odbrani od pomahnitalog mladića, ali da nije imala snage.

Radnici koji rade u mlekari, koja se nalazi preko puta kuće u kojoj se desio zločin, rekli su za Kurir da su za ovaj događaj saznali juče u pola šest ujutru, kada su došli na posao i videli policajce koji su vršili uviđaj.

Anđela S.

Anđela Simić, Foto: Facebook

Aleksandar Todorović je pre dve nedelje na Fejsbuk okačio sliku provučenu kroz filter, na kojoj ima crvene oči i rogove, nalik đavoljim. On je kao opis slike napisao "zlo u očima", a dobio je još bizarniji komentar od jedne Fejsbuk prijateljice:

- Svako ubija onog koga voli.

- Aleksandar je bio dobar mladić, dolazio je povremeno na dedino imanje i drva je sa drugovima vukao iz šume. Kuća je bila zapuštena i u njoj niko nije živeo - kratko je rekao jedan od radnika ove mlekare.

Inače, povređena devojka ranije nije prijavljivala Aleksandra za nasilje.

Video: Jula 2016. Siniša Zlatić je zavio Žitište u crno. Ovo su snimci posle masakra

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    11. oktobar 2019 | 08:17

    Ne razumem komentare tipa "nisi inteligentna". Pa cekajte, hocete da kazete da devojka ne bi pobegla u startu da je videla psihopatu? Niste svesni da coveka scepa ludilo preko noci! Ljudi jedno jutro ustanu normalni, sledece se nadju u dusevnoj bolnici. I sve vise je takvih slucajeva. Ne dao Bog nikom. Devojko, brzo se oporavi. Previse loseg se desava u zadnje vreme, mislim da nikad nije bilo gore.

  • Vesna

    11. oktobar 2019 | 08:20

    Andjela,dete,dace bog da prezivis, traumu koju si dozivela od momka kome si,verovatno, verovala,nikada neces da zaboravis a svi koji te osudjuju sto si bila sa njime i na tom mestu neka se prisete svoje mladosti i kakve su gluposti radili zbog ljubavi sa manje ili vise rizika. Srecno.

  • Strasno

    10. oktobar 2019 | 23:30

    Treba ispitati i tu prijateljicu koja je mozda i podstrekivala na ubistvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA