Pijani vozač usmrtio ženu kod Loznice dok je vozila bicikl. Izdahnula je na mestu nesreće

Zoran Lj. naleteo je automobilom na ženu koja je na mestu izdahnula

  • 3

Na magistralnom putu Valjevo-Loznica, u naselju Klupci, kod Loznice, u četvrtak uveče je smrtno stradala Slađana Petrović (45) iz Klubaca.

Na nju je, dok je vozila bicikl iz pravca Valjeva ka Loznici, kako se sumnja, naleteo automobil za čijim je volanom bio Zoran Lj. (58) iz susednog sela Runjana kome je, kako saznaju Novosti, ustanovljeno 1,16 alkohola u krvi.

Nesrećna žena je na mestu udara izdahnula.

Vozaču automobila određeno je policijsko zadržavanje do 48 časova. Biće priveden na saslušanje dežurnom tužiocu, koji će da odluči da li će za njega da zatraži pritvor od sudije za predhodni postupak.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    11. oktobar 2019 | 11:43

    Vec naviknuti na lose vesti...!

  • Lord

    12. oktobar 2019 | 16:07

    Dokle god se rigorozno ne poostre kazne, i ovakvi slucajevi tretiraju kao ubistvo sa predumisljajem, bice ovakvih slucajeva. O sudstvu sve znamo u, naprednoj Srbiji...

  • Mihailović

    13. oktobar 2019 | 04:41

    Stalno čitam "pijan vozač ubio", dokle tako,koliko moraju pijani pobiti da bi se promenuo zakon, za pijanog vozača treba drakonski zakon, da unapred razmišljaju da neće voziti kad misli piti,da mu je kazna stalno u glavi. Pije i stim postaje potencijalni ubica...ubije pijan 1..4,5...osoba,dece...neki pod utecajem alkohola voze i autobus...dokle blage kazne za pijane ubice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA