≫ 

Violetin otac slušao vrisak smrti: Devojka raskinula sa Dušanom jer je pravio ljubomornom

Roditelji žrtve ga pustili u dom kako bi "iznenadio" nekadašnju dragu

  • 8
Violeta Josic, Dusan P, Koceljeva

Foto: Privatna arhiva, Facebook

Sa preko deset uboda nožem Violetu Jošić (19) iz Batalaga usmrtio je njen bivši dečko Dušan Petronijević (33) iz Koceljeve, kada se u nedelju ujutru vratila iz treće smene. Zločin se dogodio u devojčinoj porodičnoj kući, gde je Dušan neposredno pre nje stigao i rekao njenom ocu: "Došao sam da ti iznenadim Violetu". Stravičnom ubistvu prethodio je njihov raskid, a Violetina rodbina otkrila je zašto je ona raskinula sa njim.

- Da nije nameravao ovo da učini, ne bi ciljao u vratnu aortu. Raskinula je sa njim u septembru jer je doveo neke svoje drugarice i pokušao da je napravi ljubomornom. Ko je mogao da pomisli da će ovako da se završi - rekla je strina Gordana Jošić za Novosti.

Kobnog jutra Dušan je najnormalnije došao kod Violetinog oca koji ga je poznavao, jer su se mladić i devojka zabavljali oko godinu i po. Kada je Violeta stigla sa posla, prešli su iz dnevne u njenu sobu.

Jošić Violeta

Foto: Privatna arhiva

- Čuo je Dragiša krik, utrčao u sobu i kad je video krv odmah je počeo da me doziva. Izneo sam je na rukama, još mi je krvava majica. Ne mogu da dođem sebi. Užasnuo sam se jer sam video da devojka ne može preživeti - rekao je rođak i sused Josip Radovanović, koji je dotrčao do Jošića da pomogne.

Dušan je sa Violetinim ocem odvezao devojku do Doma zdravlja u Koceljevi, sve vreme držeći nož u rukama. Nakon što su se rastali kod Doma zdravlja, Dušan je otišao kući - ne ispuštajući noć iz ruku.

Kada ga je stavio na sto, njegov šokirani otac Ljubinko je pozvao policiju. Mladić se nije opirao hapšenju i ubrzo će stati pred višeg javnog tužioca u Šapcu.

Video: Jula 2016. Siniša Zlatić je zavio Žitište u crno. Ovo su snimci posle masakra

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kruševac

    14. oktobar 2019 | 09:29

    Strašno da otac ne dobije potrebu da brani dete, već izašao da doziva pomoć ... GDE SU NESTALI SRBI MUŠKARCI ??? Otac da zaštiti porodicu, dete, ženu on dozivao pomoć !!!

  • Allianz

    14. oktobar 2019 | 09:55

    Joj ne daj boze nikome, ali ja bi mu pluća izvadio na licu mesta

  • Boki

    14. oktobar 2019 | 09:56

    U Slovackoj za ubistvo najmanja kazna 45 godina to se zove pravo i zakon, a ne Sebija banana. Pozdrav iz prelepe i bajkovite Slovakie

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA