≫ 

Pala hapšenja posle brutalne tuče u Vranju: Otac sa sinom udario autom čoveka, nakon napada na njega

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, D. S. i M. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 21

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su D. S. (51) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i M. Đ. (33), takođe iz Vranja, osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija će protiv trojice muškaraca starosti 42, 24 i i 21 godinu podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda, dok će protiv još jednog muškarca starosti 24 godine biti podneta krivična prijava za krivično delo laka telesna povreda.

Sumnja se da su M. Đ., 42-godišnji, 24-godišnji i 21-godišnji muškarac, 13. oktobra ove godine u jednom kafiću u Vranju, nakon kraće rasprave fizički napali 24-godišnjaka i naneli mu teške telesne povrede.

D. S. i njegov povređeni dvadestčetvorogodišnji sin su potom seli u "ford" i počeli da se voze po gradu, a potom je D. S. vozilom kojim je upravljao, kako se sumnja, udario 42-godišnjaka, koji se sumnjiči da je prethodno napao njegovog sina.

Zatim su izašli iz automobila i, kako se sumnja, tupim predmetima napali 42-godišnjeg muškarca i M. Đ. koji je pobegao u jednu pekaru.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, D. S. i M. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ок

    14. oktobar 2019 | 10:47

    Свака част за ћалета који је стао за свог сина!

  • Мики

    14. oktobar 2019 | 10:53

    Држава не ради свој посао па је ћале узео правду у своје руке!За насиље нека испашта, али и “жртву” осудити за исто дело

  • naravno ...

    14. oktobar 2019 | 11:44

    ...da se mora alternativnom medicinom. doušnici zaštićeni,kurčeviti,tuku i onda neki mora da uzme peavdu u svoje ruke... policija nije reagovala verovatno kad su ti tukli klinca pa je radila štangla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA