≫ 

Dve povezane tuče u Vranju, osveta sina i oca. Radnice u strahu: "Ovako nešto se nikad nije desilo"

Otac pretučenog mladića kolima je udario jednog od učesnika tuče u kafiću

  • 50

Dvoje uhapšenih, još troje sa krivičnim prijavama, jedan teško i više lakše povređenih - epilog je preksinoćne drame koja se dešavala na ulicama Vranja. Vrhunac je bilo jezivo gaženje i prebijanje čoveka nasred ulice, pred prolaznicima.

Brutalnom premlaćivanju, koje je snimljeno sigurnosnom kamerom, prethodila je još jedna tuča, u kafiću. Ona je izbila nakon kraće rasprave i tada je pretučen 24-godišnji Vranjanac, koji je zadobio teške povrede.

On je nakon toga otišao kući i pozvao oca sa kojim je kolima krenuo po gradu kako bi se obračunao sa onima koji su ga pretukli.

Pekara Vranje Pekara nalazi se 100 metara od kafića gde se desila prva tuča, u blizini su dve škole, a na 10 minuta pešačenja nalazi se i policijska stanica / Foto: S. Tasić

- Uočili su ih ispred jedne pekare u centru grada, kada je otac pretučenog mladića kolima udario jednog od učesnika tuče u kafiću. On je pao ispred kola, a otac i sin su izašli iz vozila i napali ga, kao i još jednu osobu koja je bila sa njim i ušla u pekaru. Tukli su ih pendrecima, iako je bilo vidno da je jedan od njih povređen i da je krvave glave - kaže izvor iz istrage.

Povezane tuče Vranje U dve povezane tuče u strogom centru Vranja, zabeležene su brutalne scene nasilja / Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Telegraf

Radnice pekare uplašene

Pekara ispred koje se desilo prebijanje otvorena je 24 sata, a radnice koje su te večeri bile unutra danas nisu bile u smeni.

- Ovako nešto nije se nikad desilo. Nelagodno nam je da prolazimo pored tog mesta gde se desilo gaženje - pričaju one vidno uplašene.

Pekara Vranje Radnice pekare ne smeju ni da pogledaju ka ulici / Foto: S. Tasić

Inače, ova pekara nalazi se 100 metara od kafića gde se desila prva tuča, u blizini su dve škole, a na deset minuta pešačenja odatle nalazi se i policijska stanica.

Video: Na ovom mestu je sinoć u Vranju došlo do krvničke tuče

(S. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ik

    14. oktobar 2019 | 14:01

    Bravo. Kad policija ne radi svoj posao narod uzima pravdu u ruke.

  • Aleksandar

    14. oktobar 2019 | 13:43

    Bravooooo. Ovako više neće pasti na pamet sitnim jajarama da pokazuju moć nad nejakim.

  • Vladimir

    14. oktobar 2019 | 12:59

    Svaka čast ocu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA