≫ 

Album sa fotografijama Dušana i Violete koje bude jezu: Okačio ove slike, pa ubio "buduću gospođu P"

Dušan je mislio da, ako se zaljubio, poseduje Violetino telo i dušu, da ona nema prava na novi početak, na svoju mladost i nova iskustva...

  • 36
Dušan i Violeta

Foto: Facebook

Dušan P. dodao je 176 novih slika. Na njima - nasmejana devojka. Album se zove "moja ljubav".

A prvi komentar "Majmune smrdljivi..."

Tridesetpetogodišnji muškarac, ludo zaljubljen u devojku od svega 19 godina nije se mirio sa raskidom i - iskasapio ju je.

Dušan i Violeta

Par je izgledao srećno i zaljubljeno, Foto: Facebook

Kažu da mržnje nema, ako joj ne prethodi ljubav i da su zločini iz strasti najmonstruouzniji. Dušan je definitivno bio zaljubljen u Violetu, možda je nikada nije udario, niti na nju podviknuo. Baš naprotiv, kako se vidi na slikama, oboje su bili nasmejani, skladni i, činilo se - život je pred njima.

A jedan mladi život je ugašen, zbog ljubomore, sujete, bolesne posesivnosti i parole "Ili ćeš biti moja, ili ničija".

Dušan i Violeta

Ljubav i na maski za telefon, Foto: Facebook

Violeta, još tinejdžerka, iako u ozbiljnoj vezi, odlučila se za raskid. Jedna epizoda u životu, u mladosti. I, umesto da se pomiri sa njenom odlukom, Dušan je u sebi za noć probudio monstruma.

Dušan i Violeta

Radosni pogled, Foto: Facebook

U njemu se nešto dogodilo, nešto što je svu ljubav, pažnju i nežnost pretvorilo u poriv za smrt, krvožednost i beskrajnu agresiju.

Dušan je mislio da, ako se zaljubio, poseduje Violetino telo i dušu, da ona nema prava na novi početak, na svoju mladost i nova iskustva.

Moja si ili...

 

Ipak, pala je presuda, krv.

Dušan i Violeta

Nerazdvojni..., Foto: Facebook

U trenutku sve je bilo gotovo, više nije bilo osmeha, ni ljubavi, mirenja. U krvi gušila se jedna mladost. Smrt, to je potpisao Dušan Violeti, kao da on na to ima nekakvo pravo. A sebi potpisao je robiju i, verovatno, kajanje...

Sećanja, zamagljena krvlju i prigušena vriskom, sećanja će navirati i opominjati.

Dušan i Violeta

Žrtva je imala tek 19 godina, Foto: Facebook

Progoniće ga te mlade, tamne oči, osmeh pun života i ljubavi, zagrljaji njenih ruku koje više nikada neće biti tople.

Nikada više neće svanuti jutra u kojima se zajedno bude, njihov zajednički pas nikada neće veselo mahati repom i cvileti sve dok ne prestanu da se grle.

Nikada je više neće uhvatiti oko struka. A slika zaljubljenog para na maski telefona možda će biti spaljena.

Dušan i Violeta

Foto: Facebook

Dok je Dušan na oku zatvorske straže, ove fotografije sa fejsbuka ostaju da svedoče o velikoj ljubavi i njenom nesrećnom kraju.

"Majmune smrdljivi, što ubi tu jadnu devojku, gori u paklu, ološu glupi", glasi jedan od komentara na poslednje obavljene fotografije Dušana i Violete.

Video: Stanojević: Od preko 20 ubijenih žena samo su tri za života tražile pomoć institucija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale.

    14. oktobar 2019 | 20:11

    Aman bre ljudi... Pa nije zivot jedna žena pobogu. Idite dalje, prebolite bivšu i krenite, a tamo vas ceka još lepša i bolja priča. Nije kraj života kad vas ostavi devojka, kad vas zene ostavi momak, kad se razvedete... Ma nije kraj ljudi, bice bolje. Ali istrpite malo, pustite i tugu malo kod vas, jer nema istinske sreće, bez istinske tuge. Ne unistavajte svoj i tudj zivot ljudi, nismo mi vlasnici svojih i tudjih života. Bog nam ih je dao, poštujte to. Ljubav ce nas uvek naći onda, pre ili kasnije, doći ce i ona.

  • Sima

    14. oktobar 2019 | 17:56

    Ozenih se davne 2004..Razvedem se nasla boljega..... Svako svojim putem... Ubrzo je shvatila da je pogresila. Danas ona sama ja sam... Cujemo se skoro svaki dan. Pomognemo jedno drugome sta treba... Najbolji prijatelji.... Izmenjamo poklone za Novu godinu. E SADA ONO NAJZANIMLJIVIJE... Svi smatraju da smo ludi sto sednemo i popijemo kafu i kazu KAKO MOZETE. Pa zar nije bolje ovako nego da se ubijamo.. Proganjamo........ NISMO ZA ZAJEDNICKI ZIVOT ALI OBOJE ZELIMO ONOM DRIGOM SRECU......

  • 937

    14. oktobar 2019 | 14:12

    Imam cerku 18god , znaci izbrisao bi mu kompletnu familiju...oni su ga vaspitavali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA