≫ 

Izbodena Anđela ispričala majci: Stavio mi je nož na stomak i rekao "Nikad više nećeš da pobegneš"

Aleksandar Todorović ubo ju je sedam puta, ali je devojka uspela da pozove pomoć

  • 4
Andjela Simic, Aleksandar Todorovic Anđela Simić i Aleksandar Todorović / Foto: Facebook

Anđela (22) iz Čukojevca, koju je u sredu uveče u napuštenoj kući u selu Pečenog kod Kraljeva sedam puta nožem ubo Kraljevčanin Aleksandar Todorović (26), u stabilnom je stanju, piše "Blic".

Majka Verica ju je posetila u Kliničkom centru u Kragujevcu, gde je premeštena posle operacije u kraljevačkoj bolnici "Studenica", i kaže da "Anđela ima povrede takve da među hiljadu jedna osoba ostaje živa".

- Na kiseoniku je, svesna je i pričale smo. Ponavlja da je kojim slučajem videla automobil tog zlikovca da prati autobus, pozvala bi me. Ali nije ga videla. Na toj stanici u selu iz autobusa je izašla jedino Anđela, i on joj je odmah kolima preprečio put. Izvadio je nož, stavio joj na stomak i rekao "nećeš nikad više da pobegneš od mene". Strpao ju je automobil i odvezao u Pečenog. Anđela sumnja da ju je možda i drogirao. U kući u Pečenogu joj je nož držao pod grlom, stegao je za vrat, a zatim je počeo da je ubada po telu - prepričava Verica razgovor sa teško povređenom ćerkom.

Kada je zlotvor počeo da Anđelu ubada, devojka je izgubila dosta krvi i onesvestila se.

- Bila je u šoku kada je malo došla sebi i videla da je sva krvava. Počela je da puzi, ali nije mogla odmah da nađe torbicu i mobilni telefon da bi pozvala pomoć - kaže Verica.

Anđela S. Anđela Simić, Foto: Facebook

Anđelina majka ponavlja da njena ćerka nikada nije bila u vezi s Todorovićem te da ga je upoznala u jednoj političkoj stranci. Počeo je da je proganja, uzima novac od nje, i čak da preti ne samo da će ubiti nju, već i njenu majku, ujaka, babu, kao i da će im zapaliti kuću u Čukojevcu.

Verici Simić nadu uliva to što je, naglašava, "njena Anđela jaka" i što će se oporaviti od silnih povreda koje joj je "zlikovac Todorović naneo".

- Jedan od hiljadu preživi toliko uboda koliko je njoj Todorović naneo. I Anđela je ta. O njenoj hrabrosti i jačini svedoči i to što je smogla snage da brine o meni, operisanoj od tumora i šećerašu, ujaku, srčanom bolesniku i nepokretnoj babi. Nijednog momenta nije pokleknula - kaže ona.

Nasilnik juče sahranjen

Aleksandar Todorović, koji je sedam puta ubo nožem Anđelu, a zatim se obesio u napuštenoj kući u Pečenogu juče je sahranjen na Starom groblju u Kraljevu. Iako je ostavio oproštajno pismo, koje je našao njegov očuh, u kome je naveo da će se ubiti, i dalje je tajna zašto je proganjao Anđelu.

U kući u kojoj je on oduzeo sebi život, već su se ubili njegovi otac i deda. Prvo se deda Miodrag ubio hicem iz lovačke puške, a zatim se Aleksandrov otac obesio. Posle toga se sa majkom i bratom preselio u Kraljevo.

Video: Jula 2016. Siniša Zlatić je zavio Žitište u crno. Ovo su snimci posle masakra

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VladimirR

    14. oktobar 2019 | 15:20

    Dobro je da se prekinuo lanac u toj familiji obešenjaka. Devojci želim uspešan oporavak.

  • Tina

    14. oktobar 2019 | 18:52

    Moju drugaricu je pre petnaest godina isto tako neki opsednuti izbo nozem i jedva ostala ziva. Imala je dvadeset I cetiri uboda. Odlezao samo cetiri godine a onda opet osudjen zbog silovanja i pokusaja ubistva devojcice. Verovatno je vec slobodan ili je u medjuvremrnu zaglavio opet zbog nekog zlodela. Prema takvima zakon ne treba imati milosti,to su opasne osobe koje ne mogu da se menjaju.

  • Milorad

    14. oktobar 2019 | 17:08

    Kod mene u komšiluku, familijarni lanac od lopva. On nema decu, ima dva ubistva, za prvo odležao 13 godina, za drugo skorašnje ubistvo babe, javljeno je da je osuđen 30 godina. Tako da je sa tom familijom završeno, za svagda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA