≫ 

Oglasio se MUP nakon brutalnih tuča u Vranju: Žandarm Davor Aleksić nije umešan u nove incidente

"Nemamo saznanja da je žandarm na bilo koji način umešan u tuče koje su se desile za vikend"

  • 17
Maloletničko nasilje Printskrin: Youtube

Policijska uprava Vranje potvrdila je da Davor Aleksić, poznatiji kao "Žandarmerac", nije umešan ni na koji način u tuče koje su se desile u noći između subote i nedelje, kada je nekoliko osoba lakše, a jedna teže povređena.

Takođe, neke od glasina su i da su dvojica mladića koji su početkom godine maltretirali osoblje kafića "Gajba", sada poznatog po imenom "Plato 017", takođe akteri dešavanja koje se desilo za vikend.

Tom prilikom, podsetimo, nakon svađe u spomenutom kafiću, došlo je do obračuna ispred obližnje pekare, gde su se odigrale brutalne scene nasilja, kakve Vranje ne pamti na svojim ulicama.

- Nemamo saznanja da je žandarm na bilo koji način umešan u tuče koje su se desile za vikend, niti pak da akteri tih događaja imaju veze sa onim što se u januaru ove godine tu dešavalo. To su odvojeni slučajevi i odvojeni akteri - izričita je vranjska policija.

Video: Strašni snimak tuče u Vranju: Autom oborili muškarca, pa ga udarali pendrecima

Vranje je juče bilo u centru medijske pažnje zbog objavljivanja brutalnih scena nasilja na ulicama. Naime, nakon svađe u kafiću "Plato 017" i tuče, jedan od mladića je otišao po oca kako bi se osvetio radniku obezbeđenja.

Seli su u auto i uočili ga rano izjutra kod obližnje pekare, nakon čega je otac koji je vozio auto bukvalno pokosio radnika obezbeđenja koji je stajao na trotoaru. Potom ga je sa sinom tukao pendrecima, nasrćući i na neke od ljudi koji su pokušali da pomognu povređenom čoveku.

Policija je ubrzo stigla, a u Zdravstvenom centru su povređenog čoveka operisali, dok je četvoro osoba sa lakšim povredama pušteno kući.

Video: Ovo je ceo snimak prebijanja maloletnika u Vranju

Inače, žandarm Davor Aleksić postao je posebno zanimljiv medijima i javnosti kada je početkom godine u dvorištu Gimnazije "Bora Stanković" sa Milošem Stojimenovićem, vlasnikom kafića "Gajba", učestvovao u pretresanju dvojice mladića koji su lomili inventar i maltretirali konobare u kafiću "Gajba".

Stojmenović je tada tvrdio da je on letvom udario mladiće, a da ih je Davor samo pretresao pokušavajući da im uzme nož.

(S. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Talamaska

    15. oktobar 2019 | 14:17

    Svaka im cast, odvalili grdosije... Maltretiraju narod kada su u grupi, a ovako... Nemon, nemoj, nemoj.... Udri stoku!

  • Pex

    15. oktobar 2019 | 13:43

    Bravo za Oca ovog decka to obezbedjenje lokala je uzasno nadrkano,sve se vraca sve se placa!

  • Batica

    15. oktobar 2019 | 13:53

    nebi svi bezali i govorili nemoj nemoj da nisu zasluzili ovo :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA