≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ekskluzivni snimci krvničkog prebijanja u Vranju sa 4 kamere: Pogledajte užas iz 3 nova ugla

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svaki detalj tuče o kojoj priča cela Srbija na njima je zabeležen

Novi ekskluzivni snimci tuče u Vranju, koja se odigrala u noći između subote i nedelje, a do kojih je portal Telegraf.rs došao, pokazuju brutalni okršaj ispred gradske pekare iz tri nova ugla.

Kamere u gornjem levom i donjem desnom uglu gledaju na pult. Na njima se vidi da u trenutku kada auto udara čoveka, jedna devojka u šoku prilazi vratima, ali onda se povlači kada muškarac u crnoj jakni (koji je stajao sa povređenim i koga je mlađi muškarac iz kola napao) uleće u pekaru, uzima stolicu i njome pokušava da se odbrani.

U međuvremenu, mlađeg napadača stariji gura iz pekare i staje ispred čoveka sa stolicom u ruci. Napadnuti čovek pokušava da stolicom udari svog napadača, ali ne uspeva da ga uspori. Beži u susednu prostoriju, gde se nalaze plehovi.

Tuča u Vranju

Tuča u Vranju Printskrin: Telegraf TV

Kamera u donjem levom uglu pokazuje šta se dalje dešava. Napadnuti i stariji napadač (sa sedom kosom) kreću da se rvu. Napadač ga gura na zemlju, a onda mu stiže u pomoć mlađi muškarac, koji je za sve to vreme tukao pendrekom čoveka koga je oborio kolima ispred pekare (što se vidi na kameri u gornjem desnom uglu).

Tim istim oružje mlađi napadač udara žrtvu u pomoćnoj prostoriji, dok ga stariji napadač drži na zemlji.

U međuvremenu mladić u plavoj jakni, koji je bio u pekari kada je sve počelo, prilazi muškarcu koji leži kraj kola. Ljudi se skupljaju i pomažu oborenom da ustane, ali mlađi napadač izlazi i počinje da ih tuče. Ponovo udara čoveka kog je oborio kolima i po svemu sudeći se svađa sa njim.

Stariji napadač izlazi iz radnje i takođe udara žrtvu. Čovek koga su obojica tukli se povlači u deo pekare koji nije pokriven kamerama.

Jutro posle brutalna tuca u vranju

Pekara u kojoj se odigrala brutalna tuča Foto: Telegraf

Podsetimo, u subotu veče, došlo je do svađe i tuče u kafiću "Plato 017", kada su M.Đ. (33) i još tri muškarca (42, 24, 21) napala mladića (24) i nanela mu teške telesne povrede. 

Mladić je nakon toga pozvao svog oca D.S. (51), sa kojim je seo u kola. Njih dvojica počeli su da se voze po gradu, dok nisu ugledali svoje mete. 

D. S. je vozilom kojim je upravljao, kako se sumnja, udario 42-godišnjaka, radnika obezbeđenje kafića, koji se sumnjiči da je prethodno napao njegovog sina.

M.Đ. koji je tu bio prisutan, pobegao je u pekaru, ali su ga stigli. 

Policija je ubrzo stigla, a u Zdravstvenom centru su povređenog čoveka operisali, dok je četvoro osoba sa lakšim povredama pušteno kući.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, D. S. i M. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    15. oktobar 2019 | 20:31

    Tako je, pravda u svoje ruke, nema cekanja na kriminalno pravosudje...

  • Zeljko PSG ex JSO

    15. oktobar 2019 | 21:10

    Tako se to radi kad im država ne može ništa.Dobro su oni i prošli na njegovom mestu ja bi poneo nešto drugo?!Pravda za oca!

  • Srbin

    15. oktobar 2019 | 23:04

    Treba pisati apel dici srbiju na noge da oca i sina prevosudje ostavi na miru.Te lokalne barabe sto su tukli malog odavno su trebali biti u corci ali ovo je banana drzava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA