≫ 

Dečak (6) istrčao iz prodavnice pravo na magistralu. Sa njim je bio tata. Ubrzo je bio mrtav

Vozač nije bio pod dejstvom alkohola

  • 3

Dečak (6) tragično je nastradao kada ga je na putu Kruševac - Aleksandrovac, u mestu Pepeljevac, pregazio vozač "juga" Z. P. (43). Tragedija se dogodila u ponedeljak oko 20 sati, u trenutku kada je mališan izašao iz prodavnice.

- Dete je istrčalo iz radnje koja se nalazi odmah pored magistrale. Izleteo je pravo na kolovoz, a u tom trenutku je naišao "jugo" i udario ga. Sa njim je bio i njegov tata - kaže izvor i dodaje da je Hitna pomoć prevezla teško povređenog mališana u kruševačku bolnicu.

- Lekari su učinili sve da ga spasu, ali, nažalost, njemu nije bilo pomoći. Preminuo je nedugo po prijemu u bolnicu - kaže sagovornik.

Policija je posle nesreće uradila alko-test vozaču "juga" i utvrđeno je da on nije upravljao automobilom pod dejstvom alkohola.

Prema nezvaničnim informacijama, njemu nije određeno zadržavanje.

- Zasad se pretpostavlja da nesrećni dečak nije bio pažljiv prilikom prelaska magistrale. Nije pogledao levo i desno pre nego što se uverio da je bezbedno da pređe ulicu. Nažalost, dečja nesmotrenost ga je koštala života. Ipak, istragom će biti utvrđene sve okolnosti ove tragedije - dodao je on.

Video: Klinac ima više sreće nego pameti: Milimetri su falili da ga pokupi auto

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    16. oktobar 2019 | 09:28

    To je bre dete, 6 godina, pa ne može on da bude kriv! Kriv je njegov roditelj i kažnjen je zbog toga i kriv je vozač koji nije uspeo na vreme da zakoči ili barem pokušao da izbegne da udari dete Užas..

  • Mane

    17. oktobar 2019 | 14:07

    Dete se drzi za ruku vozac ovde nije kriv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA