≫ 

Povređeni radnici "MB Namenska" nakon zbrinjavanja u Lučanima, pušteni kućama

Ne zna se šta je uzrok ponovne nesreće

  • 3
"Milan Blagojević", namenska industrija, Lučani

Foto: RINA

U Namenskoj industriji "Milan Blagojević" u Lučanima, došlo je do nesreće kada su povređena dva radnika prilikom požara koji je izbio oko 13.50 časova.

- Došlo je do tehnološkog požara u pogonu za raketna goriva i dva radnika su lakše povređena. Oni su zbrinuti u Domu zdravlja u Lučanima gde im je ukazana lekarska pomoć i nakon zbrinjavanja pušteni su kući - navodi se u saopštenju koje je medijima dostavila PR služba ove kompanije.

Takođe se navodi, da je tehnički požar koji je izbio predviđen kao mogućnost.

- Jedan od radnika žalio se na bol u leđima zbog pada, dok je drugi radnik zadobio opekotine na laktu i ušnoj školjci. Obojici su urađeni svi potrebni lekarski pregledi, nakon čega su pušteni svojim kućama - rekla je dr Danica Stefanović, direktorka Doma zdravlja u Lučanima, za Glas zapadne Srbije.

Foto: RINA

Da podsetimo, radnik Z. N. (53) povređen je u eksploziji prese u fabrici "Milan Blagojević - Namenska", 10. oktobra prošle godine. Dva radnika su povređena kada je u fabrici izbio požar, 17. januara prošle godine. U stravičnom požaru koji je u toj fabrici izbio 14. jula 2017. godine, preminula su dvojica radnika.

Video: Stradale radnike odnose sa gradilišta Beograda na vodi

(Telegraf.rs / RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA