Vršnjačko nasilje u Pančevu već završilo pred sudom: Devojčica je zadobila lakše povrede

Očekuje se saslušanje

  • 3
Tuča, Pančevo, vršnjačko nasilje

Foto: Telegraf

Više javno  tužilaštvo u Pančevu podnelo je 17. oktobra sudiji za maloletnike VIšeg suda u Pančevu Zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema dva maloletna llica (rođena 2005. godine) iz Pančeva zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršila krivično delo nasilničko ponašanje, saopšteno je iz ovog tužilaštva.

- Zahtevom se maloletnicima stavlja na teret da su 12. oktobra 2019. godine oko 22.30  u Pančevu, na raskrsnici ulica Marka Kraljevića i ulice Cara Lazara vršenjem nasilja i drskim ponašanjem prema maloletnici (rođenoj 2005. godine) iz Pančeva, teže remetili javni red i mir, pri čemu su žrtvi naneli i lake telesne povrede - stoji u saopštenju.

Tužilaštvo je u Zahtevu zatražilo da se u toku pripremog postupka saslušaju maloletnici, kao i da se ispita maloletna žrtva.

Vest o ovom događaju se u medijima pojavila 16. oktobra.

(Telegraf.rs/ 013info.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    17. oktobar 2019 | 17:45

    Kriv je reality na kojem gledaju nasilje svaki dan bez ikakvih sankcija i kao nesto kul I misle da su face

  • Bgd

    19. oktobar 2019 | 10:13

    Kad roditelji ne znaju da vaspitaju svoje male monstrume onda lepo unajmiš dobrog advokata i odereš ih tako da pamte ceo život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA