Nesreća u Leskovcu: Mladić (23) se zabio u stub BMW-om, od siline udara ispao iz automobila

Mladić je teško povređen i bez svesti

  • 6
Nesreća u Leskovcu

Foto: JuGmedia

Dvadesettrogodišnji mladić iz Drvodelje teško je povređen i u besvesnom stanju prevezen u Urgentni centar Opšte bolnice Leskovac, nakon saobraćajne nezgode koja se desila pola sata nakon ponoći u Svetoilijskoj ulici u Leskovcu.

Ovaj mladić, koji je upravljao automobilom marke BMW, u pokušaju da pretekne automobil ispred sebe izgubio je kontrolu nad vozilom, zabio se u betonsku banderu i od siline udarca ispao kroz prozor automobila, dok je njegov drug, koji je bio na suvozačkom mestu ostao nepovređen, prenosi JuGmedia.

Probuđeni stanari ove ulice istrčali su iz svojih kuća i pokušali da ukažu pomoć povređenom mladiću pre dolaska Hitne pomoći.

Nesreća u Leskovcu

Scene s mesta nesreće; Foto: JuGmedia

- Bio je potpuno bez svesti. Odlučili smo da ga ne pomeramo, jer nismo znali da li mu je povređena kičma, ali srećom je Hitna pomoć stigla veoma brzo - ispričali su za juGmediu okupljeni Leskovčani na licu mesta.

Kako saznaje ovaj portal, mladić se kretao u grupi automobila koja se vraćala sa rođendana. U pokušaju da pretekne svoje drugove izazvao je pravi karambol i teško se povredio.

(Telegraf.rs/JuGmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    19. oktobar 2019 | 11:09

    Сила коњских снага испод хаубе а за воланом магарац!

  • Лицемер

    19. oktobar 2019 | 11:08

    Није у питању несрећа већ срећа ... срећа да никог није повредио.

  • Igor

    19. oktobar 2019 | 09:53

    Juce obilazim Mladica u BMW-u na auto putu vozim 130 u trenutku kada dajem desni migavac i trebam da se vratim u desnu traku Mladic daje gas i pocinje da me obilazi sa desne strane....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA