≫ 

Pronađen spaljeni automobil kojim su pobegli pljačkaši sa milion evra iz Poštanske štedionice!

Prema nezvaničnim informacijama, odneli su oko milion evra

  • 23

Kako Slobodna Subotica saznaje iz nezvaničnih izvora, policija je sinoć u Kelebijskoj šumi pronašla spaljeni automobil marke "Pasat" kojim su, po svoj prilici, pljačkaši "Poštanske štedionice" pobegli sa lica mesta.

Služba za odnose s javnošću Policijske uprave u Subotici jutros nije želela da potvrdi ili demantuje ovu informaciju, s obzirom da je, kako je rečeno Slobodnoj Subotici, potraga za počiniocima još uvek u toku.

Dvojica pljačkaša su u sredu ujutro, uz upotrebu vatrenog oružja, iz subotičke ekspoziture "Poštanske štedionice" odneli džak novca. Prema nezvaničnim informacijama, odneli su oko milion evra.

Video: Snimak pljačke milion evra iz Poštanske štedionice u Subotici

Svedoci navode da se tokom pljačke začuo i pucanj ili nešto slično pucnju iz vatrenog oružja.

Ranije je objavljeno i da je službenik "Parkinga" prethodno slikao automobil italijanskih registarskih tablica kojim su, kako se navodi, pljačkaši pobegli.

Pucanj u centru grada

Pljačka se dogodila pre tri dana u samom centru Subotice, a napadač je najpre ispalio jedan hitac u vazduh i potom oteo džak sa novcem. Prolaznici su videli maskiranog pljačkaša kako upada u automobil italijanskih tablica, gde ga je čekao saučesnik.

Jednoj ženi, koja je bila u banci, kao i radniku koji je držao džak sa novcem pozlilo je nakon ovog događaja.

Policija je u cilju što bržeg pronalaska vozila pretraživala ceo grad, ali ono je pronađeno tek 3 dana kasnije, spaljeno. nije pronađeno do danas.

Ovaj automobil fotografisao je samo nekoliko putga ranije radnik "Parkinga", jer nije mogao da očita da li je plaćen parking.

Povređenih nije bilo.

(Telegraf.rs/Slobodna Subotica)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA