≫ 

Horor detalji iz Babušnice: Danijel je silovao sestru (12), pa se obesio kada ga je majka prijavila

Njegova majka je prijavila da je on 14. oktobra u selu Gornje Krnjino, u porodičnoj kući seksualno uznemiravao i zlostavljao svoju polusestru

  • 11
Danijel S. Gornje Krnjino Babušnica silovao sestru pa se obesio

Foto: Privatna arhiva

Danijel S. (22) iz sela Gornje Krnjino kod Babušnice, obesio se u šupi porodičnog domaćinstva, nakon što je majka prijavila da je obljubio njenu ćerku, a svoju dvanaestogodišnju polusestru J. R.

U petak je policija došla u selo u nameri da privede Danijela, nakon prijave njegove majke Danijele, ali su ga našli obešenog o gredu u šupi pored kuće.

- Njegova majka je prijavila da je on 14. oktobra u selu Gornje Krnjino, u porodičnoj kući zahtevao od devojčice da imaju seksualne odnose. Devojčica to nije prihvatila, a on joj je zatim skinuo donji deo odeće i donje rublje i seksualno je uznemiravao i zlostavljao. Narednog dana, navela je majka, situacija se ponovila, i devojčica joj je tada sve ispričala, pa je ona prijavila sina - saznaje "Blic" od izvora bliskog istrazi.

Danijel S. Gornje Krnjino Babušnica silovao sestru pa se obesio

Danijel S. (22) iz sela Gornje Krnjino kod Babušnice Foto: Privatna arhiva

Posle prijave devojčica je pregledana na Odeljenju ginekologije u Opštoj bolnici u Pirotu, a patrola je po nalogu tužioca izašla na teren i Danijela zatekla obešenog u šupi, nakon čega je njegovo telo prebačeno na obdukciju.

Još se utvrđuju šta se tačno dešavalo u Gornjem Krnjinu poslednjih dana, tačnije od kada se Danijel vratio iz Vojvodine gde je otišao sa majkom, da za nadnicu beru jabuke, i od kada se njegova polusestra J. R. došla iz Babušnice, gde ju je Danijela ostavila na čuvanje prijateljici. Devojčici je navodno nešto zasmetalo kod te žene pa se sama vratila u selo, a ubrzo je došao i Danijel uz izgovor da toliko para može da zaradi i u selu, gde je sekao drva, a i da brine o sestri koja je bila sama - pričaju meštani.

Danijel S. Gornje Krnjino Babušnica silovao sestru pa se obesio

Patrola je izašla na teren i Danijela zatekla obešenog u šupi Foto: Privatna arhiva

Sve je bilo u redu do pre nekoliko večeri kada je J. R. pozvala njihovog zajedničkog prijatelja iz susednog sela i uplakana ispričala da je "Danijel napravio glupost". Mladić je odmah došao, devojčicu odvezao kod rođaka, a Danijela pozvao telefonom.

- Urlao je na njega "Šta si to uradio", a Danijel mu je navodno rekao da će se ubiti ukoliko ga prijave. Sledećeg dana je otišao na posao, sekao je drva u šumi, ali je pričaju oni koji su ga videli tada, bio nešto potišten, ćutao je, nije hteo da jede, samo je pušio. Uveče su ga videli u selu, a sutradan je nađen obešen - navode meštani.

Danijel S. Gornje Krnjino Babušnica silovao sestru pa se obesio

Danijel je navodno rekao da će se ubiti ukoliko ga prijave Foto: Privatna arhiva

Danijelovi poznanici napominju da se verovatno plašio hapšenja, posebno zbog nekih ranijih priča, koje su doprle do sela, ali koje nisu bile potvrđene.

- Danijelovi roditelji Danijela i Mirko su se razveli, pa se otac oženio svastikom, Danijelinom rođenom sestrom. Mirko je od Centra za socijalni rad dobio kuću u Ljuberađi, gde je sa njim, tetkom ili maćehom, i polubratom, živeo i Danijel. Pričalo se da je napao i tog polubrata, te da su ga izbacili iz kuće, pa je došao kod majke, koja se u međuvremenu udala, rodila J. R, razvela i vratila u rodno selo - navode meštani Gornjeg Krnjina i dodaju da ne znaju da li je to bila istina, ili su "samo hteli da ga izbace iz kuće".

Danijel S. je sahranjen u Babušnici.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA