≫ 

Nemim koracima prišli su zidu i ugledali lik mučki ubijene ćerke Violete: Otac i majka su se slomili

Mural sa njenim likom napravili su momci iz lokalnog FK Borac

  • 7

Violeta Jošić (19) devojka iz okoline Koceljeve koju je mučki iskasapio bivši dečko Dušan Petronijević (33) danas je dobila svoj mural u Batalagi.

Mural sa njenim likom napravili su momci iz lokalnog FK Borac, a on je, uz prisustvo njenih roditelja Dragiše i Maje danas u 10.30 sati otkriven.

Mural Violeta Josic Foto: Telegraf

Fudbaleri su stajali mirno, obučeni u crninu, a na majicama su imali odštampan Violetin lik. Kraj njih prolazili su neutešni roditelji, prišli su mestu gde je mural oslikan i otkrili ga.

Mural Violeta Josic Foto: Telegraf

Iznad njenog lika ispisano je "Živiš večno".

Dragiša, kada je ugledao nasmejano lice njegove ubijene ćerke, odmah je zaplakao, a Maja je dodirnula sliku i zakukala.

Pognute glave, ožalošćeni roditelji su se slikali ispred murala.

Mural Violeta Josic Foto: Telegraf

U 11 sati počela je i fudbalska utakmica u njenu čast, a prethodno su fudbaleri uzviknuli "Živiš večno!" i odali počast Violeti minutom ćutanja.

Zversko ubistvo u Batalagi dogodilo se 13. oktobra. Violetin bivši dečko Dušan Petronijević ubio ju je sa 15 uboda nožem, jer nije mogao da prihvati raskid. Ubistvo se dogodilo u kući devojke, pred njenom maćehom Ljiljanom i ocem Dragišom, koji su ga i pustili unutra, jer su verovali čak i da će on da im postane zet.

Dušan je, inače, veče uoči ubistva, okačio blizu 200 fotografija iz perioda dok su bili zajedno - na njima se vide on i Violeta, nasmejani i srećni. Kada je počinio zversko ubistvo, čak je seo u automobil Violetinog oca, na zadnje sedište pored njene maćehe i nesrećnu devojku su zajedno vozili u bolnicu. Nije izdržala.

(J.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    20. oktobar 2019 | 13:14

    Respekt za momke iz FK Borac...Molitva za Violetu a roditeljima uteha od Boga!

  • Vla

    20. oktobar 2019 | 13:14

    Dozivotno bez prava na otpust na psihijatriji, zatvorenog tipa, ovaj bolesnik ce sutra unakaziti drugu porodici, ako se docepa slobode, ako mu otac ubijene devojke ne presudi

  • Nenad

    20. oktobar 2019 | 13:57

    Nedaj boze nikom ovako nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA