Stavljao nož pod grlo ženi, pesničio mu oca i divljao. Sa sudom se nagodio oko kazne i dao 50.000

Nevenčanoj supruzi stavio je nož pod grlo, a onda je odgurnuo, zbog čega je ona pala na pod

  • 6

Nebojša Stokić (33) iz Velikog Gradišta osuđen je pred Osnovnim sudom na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine, zbog nasilja nad nevenčanom suprugom i njenom porodicom.

Presuda je izrečena na osnovu sporazuma o priznavanju krivice, a obuhvata i novčanu kaznu od 50.000 dinara. Takođe, optuženom je izrečena i zabrana prilaska oštećenima na najmanje 50 metara i zabrana komuniciranja sa njima.

Prema navodima optužnice, Stokić je 11. avgusta ove godine, u 4.30, upao u kuću u Velikom Gradištu, u kojoj živi njegova nevenčana supruga K. A. (29) sa roditeljima i sestrom.

Nakon što je razvalio balkonska vrata i ušao u kuću, počeo je da ih vređa i preti ubistvom. Nevenčanoj supruzi stavio je nož pod grlo, a onda je odgurnuo, zbog čega je ona pala na pod.

Njenog oca, koji je pokušao da je zaštiti, udarcem pesnicom u glavu oborio je na pod, a onda ga šutirao. Nakon njegovog izlaska iz kuće, oni su nazvali policiju, pa je ubrzo uhapšen i pritvoren na 10 dana, zbog porodičnog nasilja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hrv

    21. oktobar 2019 | 14:54

    Srpski sud i pravosudje😂

  • Duka

    21. oktobar 2019 | 17:41

    Znaci na ulici stanglom coveka posaljem na ortopediju u korito uz trajnu invalidnost,i za to dobijem 2 godine tj 5 godina uslovno 100000 dinara kaznu i 50 sati drustveno korisnog rada.ja bi voleo da vidim udzbenik po kojem se obrazuje sudija u srbiji.ovo covek da nepoveruje.bolje je onda da nabavim oruzje da se odbranim pa cu verovatno za slanje na onaj svet dobiti kaznu jedno dve godine da se nesmejem uz obavezan nadzor pod uslovom da me organi reda redovno golicaju koliko mogu i gde stignu uslovno 4 godine.ovo je primer sprdnje od drzave.

  • Mima

    21. oktobar 2019 | 16:39

    Užas, treba ga osuditi na robiju najmanje godinu dana ili ga dobro isprašiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA