≫ 

Muškarac iz Vranja vrbovao dve devojčice, pa ih odveo u Nemačku i terao na prostituciju u hotelu

Morale su da pružaju seksualne usluge u jednom ugostiteljskom objektu

  • 2

I.B. (53) iz Vranja uhapšen je u nedelju 20. oktobra zbog krivičnog dela trgovina ljudima učinjenog nad maloletnim licima, kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Vranju.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je tokom avgusta meseca ove godine vrbovao i prevezao do Nemačke dve maloletne osobe ženskog pola, da bi potom iste primoravao na pružanje seksualnih usluga u jednom ugostiteljskom objektu.

Osumnjičeni je saslušan od strane javnog tužioca i protiv istog je predloženo određivanje pritvora do 30 dana, što je prihvaćeno od strane Sudije za prethodni postupak Višeg suda u Vranju, kako se navodi u saopštenju.

Za krivično delo Trgovina ljudima iz čl.388 KZ-a koje se osumnjičenom stavlja na teret predviđena je kazna zatvora u trajanju od pet godina do zakonskog maksimuma.

Video: Kako je Tijana Jurić zapečatila sudbinu svakom ubici deteta u Srbiji

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    22. oktobar 2019 | 12:57

    Da sopstveno dete prevedes u Nemacku procedura traje godinu dana i brdo papira se trazi.Nije mi jasno kojim putevima ovi ljudi idu pa tudju decu odvode i jos prodaju belo roblje??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA