≫ 

SAJ upao u novosadski klub zbog prebijanja mladića: Obezbeđenje Dušana tuklo skoro do smrti

Do sada su izvedene dve racije

  • 8

Aleksandar D. (33) iz Petrovaradina, radnik obezbeđenja u ugostiteljskom objektu na Petrovaradinskoj tvrđavi, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška telesna povreda.

Sumnja se da je, 12. oktobra, ispred ugostiteljskog objekta, rukama i nogama tukao Dušana N. (25) iz Bačkog Novog Sela i naneo mu teške telesne povrede.

- Dušan je hteo da uđe u lokal, a Aleksandar mu je rekao da ne može, jer navodno nema mesta. Povređeni se suprostavio rečima, a radnik obezbeđenja ga je pretukao skoro do smrti. Inače, to je isti lokal u kome su samo dan kasnije dva radnika obezbeđenja, inače bokseri, Miroslav P.i Novak M., pretukli Novosađanina A. M. - kaže izvor Kurira.

Aleksandar D. je zadržan do 48 sati, po nalogu javnog tužioca, a posle saslušanja određen mu je pritvor, u trajanju do 30 dana.

Inače, novosadska policija je upravo zbog ova dva krivična dela teške telesne povrede, u razmaku od dva dana, izvela policijsku raciju u tom lokalu, i to uz pomoć Uprave kriminalističke policije i specijalne antiterorističke jedinice SAJ.

Lokalni mediji javljaju da je tom prilikom u lokalu pronađena i droga.

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vosa

    23. oktobar 2019 | 16:52

    Danas na vratima lokala rade nabildovane i nadrogirane siledzije koji je dva cekaju da nekog ‘oderu od batina’. Pola nase generacije bi bilo pokojno s ovim krimosima izbacivacima. Mog pijanog kuma je Trifa iznosio sa Djave i davao mu oblog za glavu.

  • V

    23. oktobar 2019 | 15:11

    Super vest, samo prvo recite cijag su sina prebili. Jer za nekog otac uleti autom a za nekog otac uleti sajovcoma. Rezultat je isto samo posledice nisu.

  • Maja 18

    23. oktobar 2019 | 16:06

    Mator konj od 33 godine pretukao jadnog mladića! Treba ga osuditi na 10 godina zatvora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA