≫ 

"U oči mi je rekao: Mama je dobro": Žena se prekrstila pred kućom u kojoj je sin skrivao telo majke

Kao prava komšinica, sačuvala je neke porodične tajne. Ali, ne može da zaboravi poslednji razgovor sa Slobodanom

  • 16
Dedinje, kuća, zakopana žena, Slobodan Perišić Foto: Telegraf

Policijska traka je sklonjena, a kombi "Pogrebnih usluga" krenuo je sa telom preminule bake Stevane. Vrata garaže su zatvorena, i na njima zalepljeno obaveštenje MUP.

Jedna žena zastala je ispred kuće, pogledala, i prekrstila se.

- Kako da ne znam baku. I ranije je bila bolesna sećam se, ali držala se. Imali su neku vikendicu, znam da je odlazila tamo i na moru su imali vilu - pričala je ova žena koja je, baš kao i druge komšije, preko medija saznala vest da je Slobodan P. svoju majku pokopao u garaži.

Kao prava komšinica, sačuvala je neke porodične tajne. Ali, ne može da zaboravi poslednji razgovor sa Slobodanom.

- Nju sam redovno sretala. Pre neki dan sretnem sina i pitam "Kako je mama?" A on kaže, "Pa dobro"... - u neverici priča ova gospođa.

Inače, čitav komšiluk uzbunila je vest da je Slobodan svoju majku, poznatu staricu u kraju, zakopao u garaži i živeo u kući pored mrtve majke.

Dedinje, kuća, zakopana žena, Slobodan Perišić Foto: Telegraf

Da li je u pitanju samo koristoljublje, odnosno primanje majčine penzije koja je bila, priča se 1.700 evra, ili se jednostavno čoveku pomračio um.

Kažu, čitavog života Slobodan je živeo od tatine plate i penzije, koju je nasledila i Stevana. Nikada nije radio. Negovao je majku do njene smrti, veruju, kako dolikuje. 

- Žao mi je i njega i nje. On je bio dobar ovako, iako nismo mnogo komunicirali. Stvarno je uvek prilazio da pomogne kad treba, kad nešto nosim iz prodavnice. Žena mu je zaposlena, imaju i sina, žive svi na istoj adresi, imaju dve kuće - pričala je druga komšinica.

Dedinje, Slobodan Perišić Foto: Telegraf

Međutim, osim korektnih komšijskih odnosa, nije bilo posećivanja, odlazaka na kafu, dugih razgovora, pa je pravi odnos majke i sina ostao pod velom tajne. Da li je starica, inače teško bolesna i nepokretna, skončala prirodnom smrću ili ne... to će pokazati obdukcija.

Policiji odmah pokazao "grob"

Slobodan je govorio da je majka u bolnici, ali ponašao se veoma čudno. Kada je "sabrala 2 i 2" njegova bivša supruga odmah je prijavila sumnju policiji. Kada su zakucali na vrata, kako saznajemo, Slobodan ih je odmah odveo u garažu, gde je u kanalu za pregled vozila sahranio majku.

- Kolege su ga pitale "S kim živite", a on je odvratio da stanuje sa majkom. Kada su ga upitali gde je gospođa, kazao je da je umrla. "Da li ste je sahranili?", pitali su ga, a on je rekao da jeste, u garaži. Sve je ispričao. Najpre je majku držao u krevetu, a potom ju je zbog neprijatnih mirisa stavio u kadu i hladio ledom. Na kraju, odlučio je da je zakopa. Pričao je da nije imao para za sahranu, da nije znao da je trebalo da pozove hitnu pomoć... - priča naš izvor.

(M. Beljan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta

    23. oktobar 2019 | 19:01

    Kad deci sve obezbedite u životu, oni drugih problema neće imati sem vas

  • Dada

    23. oktobar 2019 | 18:53

    Neradnik. Lezilebovic. Naucio na tuđoj grbaci da zivi. Maminoj i tatinoj. . Zena se nije dala. Razvela se od parazita. Mislio malo da produzi penziju.... za svoje potrebe...😡😡😡😡

  • Sunce

    23. oktobar 2019 | 18:45

    Gadna vremena dosla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA