≫ 

Telefon s fotografijama iskasapljenog tela odveo policiju u Gandijevu. Pronašli su krv i varikinu

Sve se dogodilo kada je policija pre nekog vremena pronašla torbu kod jednog dilera, a u njoj je bio mobilni telefon na kom su bile fotografije isečenog tela na komade, saznaje Telegraf.rs

  • 22
Telo, Gandijeva, policija, uviđaj, leš

Foto-ilustracija: Shutterstock, Profimedia/Alamy, Telegaf

Drama koja se večeras odigrala u Gandijevoj ulici u Novom Beogradu, podigla je na noge najpre policijske snage, a onda i građane glavnog grada koji nisu znali šta se dešava u ovoj prometnoj ulici. Ipak, klupko je počelo da se odmotava oko ovog slučaja. Policija nije pronašla telo u stanu u Gandijevoj, ali je iste večeri pronađeno telo devojke (28) u automobilu parkiranom u Nehruovoj ulici.

Kako "Telegraf.rs" saznaje od upućenog izvora, sve se dogodilo kada je policija pre nekog vremena pronašla torbu kod jednog dilera, a u njoj je bio mobilni telefon na kom su bile fotografije isečenog tela na komade. 

- Operativnim radom policije saznali su koji je stan u pitanju. Kada su upali u taj stan, pronađeni su tragovi krvi, ali čini se da je sve brisano varikinom, kako bi tragovi bili uklonjeni. Verovatno je u delovima izneseno telo - rekao je za "Telegraf" izvor poznat redakciji.

Gandijeva, policija, drama

Foto: Telegraf

Kako je dalje naš sagovornik naveo, moguće je da je osoba kod koje je pronađena sporna torba i telefon, privedena prilikom pretresa, a cela istraga otvorila je daleko strašniji slučaj.

Da podsetimo, u četvrtak 24. septembra popodne policija je opkolila jednu zgradu u Gandijevoj ulici, sumnjajući da je unutra mrtva žena, ali prilikom ulaska u stan nisu pronašli telo.

- Vrata stana su razvaljena. Dve ekipe Hitne pomoći su izašle na teren, ali im je policija rekla da se povuku, što su lekari i učinili - nezvanično smo saznali sa lica mesta.

Prema rečima komšija, policiji je javljeno da iz jednog od stanova dopire neprijatan miris, te su zbog toga alarmirani policija i Hitna pomoć.

Telo devojke je pronađeno nakon nekoliko sati u automobilu parkiranom u Nehurovoj ulici. Poslato je na obdukciju, kako bi se utvrdilo da li je ubijena.

Video: Drama u Gandijevoj: Policija dobila dojavu da je u stanu leš

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskren

    24. oktobar 2019 | 22:20

    Ako sam ista razumio bog me ubio

  • zak

    24. oktobar 2019 | 22:29

    Postadosmo zemlja kriminala jurimo Meksiko narko mafija vlada gradom sve dok ne bude promene u zakonu i te ubice ne budu korektno kaznjene bice jos vise ovakvih incindenata.

  • Gardoš

    25. oktobar 2019 | 08:14

    Stric mi je radio na krvnim deliktima 25 godina svega se nagledao kaze i ranije je bilo ubistava i samoubistava ali novine nisu pridavale toliko znacaja da se ne bi ljudi opterecivali s time pa se pitam da linje potrebno bas sve da znamo sta se desava po nasem gradu ili treeba da pisemo sve nisam pametan vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA