• 36

Ovo je muškarac osumnjičen da je pucao u pekarku, pa u sebe: Oboma se lekari bore za život

On je navodno pucao u nju, pa u sebe

  • 36

A. H. (60) osumnjičen je da je pucao danas u radnicu pekare na Čukaričkoj padini G.K. (37), pa u sebe. Oboje su sa prostrelnim ranama glave prevezeni u Urgentni centar, a kako Telegraf.rs saznaje, nalaze se u teškom stanju.

A. H. je, po rečima vlasnika pekare, dugogodišnji mušterija. Šta ga je navelo na odluku da oduzme život ovoj ženi, pa sebi, zasad se samo spekuliše. Jedni pričaju da je motiv ljubomora, tj. da su A.H. i žrtva, inače udata majka četvoro dece, bili u kratkoj ljubavnoj vezi, koju je ona prekinula.

No on to navodno nije mogao da prihvati, zbog čega ga je G.K. juče prijavila policiji za uznemiravanje. Zbog toga je danas došao u pekaru i pucao u nju.

Pekara, pucnjava, Čukarica

G.K. sa mužem/ Facebook

Vlasnik pekare ne veruje u priču o aferi.

- Muškarca koji je pucao u moju radnicu, pa u sebe, znam kao mušteriju moje pekare. Živi na Adi. G. K. je vredna, radila je kod mene skoro pet godina. Ne verujem da je imala ljubavnika, nije u tom fazonu. Njena porodica je poštena. Čuo sam svakakve laži do sad, bojim se da njena deca ne čuju za to - rekao je vlasnik pekare za Telegraf.rs.

Šta se zaista desilo, policija istražuje.

I napadač i žrtva nalaze se u teškom stanju.

- Oni su dovezeni u Urgentni centar u kritičnom stanju. Dijagnostika je u toku. Videćemo šta će dalje biti - rekli su za Telegraf.rs iz Urgentnog centra.

Video: U ovoj pekari je A.H.(60) upucao 37-ogodišnju radnicu

(B.P.)

Komentari

  • Sloba

    Ovo već postaje alarmantno! Kada nekoga prijavite za uznemiravanje, on vas sutra ubije.

  • Toni

    I gazda je tu u igri

  • Raka

    Zašto ne polaze lice nego mutno

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima