≫ 

Detalji pokušaja ubistva na Paliću: Izbola supruga, pa izletela iz kuće, a onda doživela udes

Muškarac zadržan na bolničkom posmatranju

  • 2
Nož, napad nože, ubistvo, pokušaj ubistva, mesto zločina Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Snježana Nj. (51) je osumnjičena da je oko 3 sata na Paliću kod Subotice nožem ubola svog supruga u leđa, Gabora Nj. (43). On je sam otišao u bolnicu rekavši da je povređen!

- Povreda jeste teža, Gabor je dobio težak ubod nožem s leđa, ali nije vitalno ugrožen - rečeno je za Kurir u subotičkoj bolnici.

- On je zadržan na posmatranju, nije bilo operacije, ali je zbrinut i nalazi se još uvek u hirurškoj šok sobi na posmatranju - saznajemo u Opštoj bolnici.

O motivima pokušaja ubistva, kako je kvalifikovano u policiji, još se samo spekuliše.

- Policija u Subotici uhapsila je jutros S. NJ. iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju - saopšteno je iz Policijske uprave u Subotici.

- Sumnja se da je osumnjičena u kući, nakon kraće svađe, nožem ubola supruga i nanela mu teške telesne povrede. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Neobična je bila reakcija osumnjičene nakon pokušaja ubistva, jer kako Kurir nezvanično saznaje, ona je nakon svađe sa mužem zarivši mu duboko nož u leđa, ostavila ga, a zatim izletela iz kuće.

Izvor Kurira kaže, da je žena pobegla iz kuće i sela u auto, a zatim je usled velikog stresa izgubila koncentraciju i udarila autom u banderu na putu.

- To se dešavalo spontano nakon što je u takvom stanju, nakon teškog ranjavanja supruga napustila kuću, a kasnije je uhapšena - kaže naš izvor.

Kako nezvanično saznajemo, pošto je Gabor otišao u bolnicu po službenoj dužnosti je pozvana i policija, zbog nasilja koje je žena počinila nad njim i težeg ranjavanja.

Nakon toga je Snježana uhapšena. Kako Kurir nezvanično saznaje, ona je navodno izjavila da ne zna zašto je to učinila.

U komšiluku kažu da ne znaju šta se događalo tokom noći i nisu želeli da daju izjavu. Jedan komšija tvrdi da motiv može biti ljubomora, a drugi kraj njega da je to bila žešća porodična svađa.

Zvanično motiv pokušaja ubistva se još ne zna, a nakon hapšenja Snježane, za 48 sati VJT Subotica će saslušati Snježanu oko okolnosti i sumnji za pokušaj ubistva.

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • predrag

    25. oktobar 2019 | 17:11

    to je taj zakon novi zakon za nasilnike u porodici gde zena za nasilje u porodici, pokusaj ubistva dobije zadrzavanje u policiji 48 sati. a momentalno udaljavanje iz kuce i zatvor nekoliko meseci kao sto kaze novi zakon za nailje u porodici to ne vazi za zene.

  • PRC

    25. oktobar 2019 | 20:34

    Ako je zorana podrži, nju će osloboditi a muža pritvoriti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA