Navodio devojku na prostituciju i nalazio joj klijente. Nije joj isplatio pare, pa je pretukao

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden tužiocu

  • 4

Policija je uhapsila G.S. (55) iz okoline Žabara, zbog sumnje da je počinio krivična dela posredovanje u vršenju prostitucije i teška telesna povreda.

Sumnja se da je dvadesetdevetogodišnju devojku navodio na prostituciju i nalazio joj klijente, a zauzvrat joj je obećao novac, smeštaj i hranu.

Takođe, G.S. se sumnjiči da je ovoj devojci, nakon verbalne rasprave zbog novca koji joj nije isplatio, zadao više udaraca, kao i da je ona tom prilikom pala i zadobila teške telesne povrede.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i,uz krivičnu prijavu, biće priveden tužiocu.

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PO

    26. oktobar 2019 | 09:52

    Da nije pristala da radi za njega zbog lake zarade nebi bilo ničeg kriminalnog,razum zatajio i sada treba neko da ispravlja nečije gluposti.

  • Johan

    26. oktobar 2019 | 10:20

    Pitam se dali su ove danasnje devojke sve sa duplo starijim momcima tojes dedama i da nemogu same da nadu sakim ce da legne u krevet

  • BOSNA

    26. oktobar 2019 | 21:04

    To moze uradit samo najveci bijednik i kokosar koji ce u zivotu dozivit najvece traume da ce majku proklinjat sto ga rodila. Nedat damu para da hljeb kupu i jede a tijelo prodahe i njemu lovu daje. Da je pravi sud i sudija dobio bi 20 g minimum teske robije i ni dana da izadje vani. Djubre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA