Nikola slikao Miličino telo da bi "imao dokaz da je nije ubio": Hteo da ga baci, da ga niko ne nađe

Devojka se kako se sumnja, predozirala u stanu u Bloku 63, koji koristi njen poznanik Nikola

  • 11
Telo, Gandijeva, policija, uviđaj, hapsenje

Foto-ilustracija: Shutterstock, Profimedia/Alamy, Telegaf

Nikola K. (30), osumnjičen da je pokušao da sakrije telo poznanice Milice S. (28), koja se najverovatnije predozirala i preminula, juče je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Nikola K. je uhapšen još u četvrtak uveče, nakon što je nađeno telo devojke čiji nestanak su roditelji prijavili 17. oktobra. Devojka se kako se sumnja, predozirala u stanu u Bloku 63, koji koristi njen poznanik Nikola.

Telo je nađeno u gepeku "sitroena c5" na parkingu u Nehruovoj ulici kod broja 95, a u vozilu su bila četiri momka, osumnjičeni Nikola K. i njegovi drugovi Ivan V., Miloš G. i Dušan D. Tada je klupko nestanka, smrti i skrivanja Miličinog tela počelo da se odmotava.

Nikola K. je u prvom iskazu policiji priznao da je hteo da se oslobodi tela i da ga baci na mesto gde ga niko ne bi našao, ali da Milicu nije ubio već se predozirala.

Njega je tada, kako je tvrdio policajcima, uhvatila panika, "plašio se da pozove policiju i Hitnu pomoć", pa je razmišljao šta da uradi sa telom.

Zandarmerija noc pokrivalica

Foto: M. Beljan

Prema prvobitnoj izjavi Nikole K., kada je telo počelo da truli i da se od njega širi neprijatan miris, pozvao je prijatelje da mu pomognu da se otarasi tela. Odlučili su da telo stave u krevet i tako ga iznesu iz zgrade, međutim, po svemu sudeći, umorili su se, pa su krevet ostavili na drugom spratu, a telo izneli u kesi...

Nikola K.,je naveo da je, da bi imao dokaz da nije ubio Milicu, napravio nekoliko fotografija njenog beživotnog tela i to njenim telefonom!

Dok su nosili telo ono je počelo da se raspada, pa su se Nikola K. i njegovi saučesnici uspaničili. Tragovi krvi ostali su vidljivi u zgradi i liftu, a muškarcima je pakleni plan propao kada ih je neko od stanara prijavio policiji da "izgleda kao da iznose telo iz zgrade".

Policija je brzo došla na lice mesta, u zgradi je pronađena Miličina torba, dokumenta i mobilni telefon sa fotografijama njenog tela koje su napravili.

Policija je okupirala ceo blok 63 i započela potragu za muškarcima i telom. Telo je pronađeno u gepeku Nikolinog automobila, a mladići, koji su krenuli da ga odvezu na neku zabačenu lokaciju, bili su u kolima.

Ubrzo nakon toga uhapšen je i Nikola K.

Video: Drama u Gandijevoj: Policija dobila dojavu da je u stanu leš

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    27. oktobar 2019 | 10:15

    Jaci dokaz bi mu bio da je nasminkao otvorio okice a kanapcicima joj pomerao rukice i nogice seme mu se narkomansko zatrlo.

  • Rastko

    27. oktobar 2019 | 10:12

    A koliko je TAKVIH mozgova medju nama i oko nas nemamo nikakvih sansi za spasenje.

  • Rastko

    27. oktobar 2019 | 10:16

    Bas jadan decko svetskijeh a NASIH shvatanja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA