≫ 

Ubijen jedan od vođa navijača Partizana: Ljubomir Marković upucan sa šest metaka u Grčića Milenka

Hici su ispaljeni u blizini benzinske pumpe

  • 86
Pumpa, policija Foto: Telegraf

Na benzinskoj pumpi u Ulici Grčića Milenka došlo je do pucnjave, kada je ispaljeno šest metaka u muškarca. Kako se nezvanično saznaje, u pitanju je jedan od vođa navijača Partizana Ljubomir Marković (37).

Njega su navodno dva metka pogodila u glavu, prenose beogradski mediji. Kod njega je takođe pronađeno oružje.

Video: Odnošenje tela ubijenog vođe navijača Partizana

Marković je navodno, prema priči svedoka, istrčao iz balona za rekreativni fudbal i pokušao da pobegne ubici. Prema priči svedoka, navodno se čulo osam pucnjeva.

Telo Ljubomira Markovića ostalo je da leži na asfaltu na pola puta između Osme beogradske gimnazije i balona za rekreativni fudbal. U dvorištu škole i u balonu je bilo mnogo dece.

Jake policijske snage su na terenu i blokirale su čitav kraj i okolinu u potrazi za izvršiocem.

Video: Na ovom mestu upucan je vođa navijača Partizana

Video: UZNEMIRUJUĆE: Telo ubijenog vođe navijača ispred dvorišta škole, dok se u njemu igraju deca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    1. novembar 2019 | 21:49

    Čoveka nisam poznavao i neću da govorim o njemu.... Ali mislim da je ovo prešlo svaku meru.... Prestanite političari da se krijete iza kriminalaca i vodja navijača... I krenite više u čistku....pruzite sigurnost normalnim ljudima... Ljudima sa porodicom i malom decom.... Da žive i zarađuju a oni će vam se oduziti sa još dece..... Postajemo nešto što nikada nismo bili... Nekada davno bili smo zdrava zemlja... Puna osmeha i radosnih ljudi.... Sada ljudi sazinju glavu i gledaju u zemlju...pricaju sami sa sobom... Deca nam se po školi biju.... Pogledajte se svi u oči... Dignite glavu... Vidite gde grešite... Vratite Srbiju na pravi put... Da se gledamo svi u oči sa osmehom

  • Dare

    1. novembar 2019 | 21:40

    Dokle vise gradjani Srbije nece moci nesmetano da setaju ulicama sa decom zbog huligana koji svaki dan ubiju nekog a nadlezni ih nikad ne pronadju i naravno oni i dalje rade to isto ponovo , ovo je prevrsilo sve mere i ovako nesto nismo imali ni 90-ih godina u vreme ratova kada je svaki drugi gradjanin nosio oruzje. Dali se oglasio nesica i kad ce ubice biti na dozivotnoj ili ce i dalje pucati na nase sugradjane ubijati ih kao pse i navodno biti nepoznati izvrsioci ? Dno dna , postali smo divlji zapad , uhapsite jednog ubicu i odmah nakon hapsenja mu izrecite dozivotno pa da vidimo ko ce onda da uradi nesto slicno.

  • Rastko

    1. novembar 2019 | 21:38

    Kroz Grcica Milenka ni danju ne prolazim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA