Ubio čoveka, pa pobegao: Nesrećnik je grebao zemlju u pokušaju da ustane, pa preminuo u mukama

Njegovo beživotno telo otkriveno je u zoru, oko 6.20

  • 1
Mrtvo telo, njiva, nesreća, ubistvo, smrt Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Radomira Oparića (53), čije je telo danas pronađeno kod Loznice, automobil je, kako nezvanično saznaju "Novosti", pokupio s leđa, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom. Auto ga je bukvalno "nosio" desetak metara. Istražni organi pretpostavljaju da Oparić nije odmah izdahnuo.

- Pronađen je da leži na stomaku. Ispod noktiju su mu bili tragovi od zemlje, što ukazuje da je pokušavao da ustane. Primetne su i rane na glavi, koje su po svojoj prilici bile fatalne.

Selom, međutim za to vreme kolaju razne priče.

- Možda je naš komšija ubijen i tu ostavljen, mada, verovatno ga je neko udario automobilom i, potom, pobegao glavom bez obzira. Vidimo da policija sve pažljivao analizira...

Telo muškarca iz Straže, kod Loznice, pronašli su jutros meštani na livadi, svega nekoliko koraka od druma, koji od magistralnog puta Šabac - Loznica vodi ka središtu sela. Prema prvim, nezvaničnim nalazima istrage, na njega je u subotu uveče naleteo bahati vozač, koji je pobegao sa mesta nesreće.

Meštani svedoče da su Radomira sreli prethodne večeri oko 18.30, kad je krenuo da plati prase, koje je kaparisao da bi obavio pomen nedavno preminuloj 25-godišnjoj sestričini iz susednog sela Lipnički Šor. Njegovo beživotno telo otkriveno je u zoru, oko 6.20, dakle, nakon punih 12 sati, i to svega 200 metara od porodičnog doma Oparića.

Pored policijskih inspektora, na mestu gde je pronađeno telo ovog Stražanina, tokom dana je bilo i rukovodstvo PS Loznica, predvođeno načelnikom Srđanom Brkićem. Stigle su i njihove kolege iz PU Šabac, a uviđajem je rukovodila Radenka Anđelić, zamenik Višeg javnog tužilaštva u Šapcu. Analiziran je, kako nam je predočeno, "svaki detalj" koji će doneti odgovor na pitanje kako je zista nastradao Oparić.

Inače, Radomir je bio miran i povučen čovek. Živeo je sa starom i bolesnom majkom. Nedavno je prodao deo imanja, ali se koristoljublje, kao mogući motiv zločina, isključuje s obzirom na to da je policija kod kuće, posle saznanja da je nastradao, pronašla sav taj novac.

Suđenje oko međe

Radomir je imao višegodišnje suđenje oko međe sa jednim komšijom. Ipak, kako nam govore njegovi poznanici i komšije, ti sporovi su pre godinu dana potpuno utihnuli.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA