≫ 

U udesu zbog "tornada" kod Inđije poginuli baka i deka, povređene unuke bliznakinje (10) i dečak (2)

Sumnja se da se udes dogodio u trenutku kada je jak vetar, nalik na tornado, pogodio područje Inđije

  • 12

U teškom udesu auta i kamiona, koji se dogodio na autoputu Novi Sad kod Inđije poginuli su vozač i suvozač iz automobila sa austrijskim tablicama. Kako Telegraf.rs saznaje, nastradali su baba i deda koji su vozili tri unuke, bliznakinje od 10 godina i dečaka (2). Poginuli su Radovan Filipović (60), na mestu suvozača i austrijska državljanka Dragica Filipović (56). Povređena su deca L. N. (2), državljanin Austrije i bliznakinje S. F. (10) i J. F. (10).

- Jedna od bliznakinja je teže povređena i na intenzivnoj je vezi. Najmlađe dete je zadržano na pregledima, ali nema teže povrede - rečeno je u Hitnoj pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su bili u zaustavnoj traci i u jednom momentu su krenuli. Tada je kamion naišao i udario ih.

Sumnja se da se udes dogodio u trenutku kada je jak vetar, nalik na tornado, pogodio područje Inđije i napravio potpuni haos i kolaps.

Inđija, tornado Saobraćaj je obustavljen u oba smera/ Foto: NS uživo

Na snimku se vidi razorna moć i sva jačina ovog vetra, koji podseća na tornado.

Nesreća se dogodila u smeru prema Beogradu, u zoni radova na putu.

Autoput Novi Sad trenutno je zatvoren u oba smera kod petlje Inđija.

Na lice mesta odmah su upućene sve ekipe Hitne pomoći i vatrogasci.

Video: Jezivi prizori na autoputu kod Jagodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    4. novembar 2019 | 14:43

    Tuga do neba 😔😢🥺

  • Miloje

    4. novembar 2019 | 18:53

    U Evropi, posebno u Nemačkoj, ali i u Hrv. policija saopštava detalje i uzroke, ukoliko su jasni, dok kog nas saopštava hitna pomoć ili očevici. Izveštaj policije o uzrocima može da koristi manje iskusnim vozačima, ali o tome u policiji niko ne razmišlja. Boli ih uvo. Izvrše uvidjaj, a vi se opet sudarajte i nagadjajte o uzrocima! Koji put ljudi ginu u, ili zbog zaustavljanja u toj traci...

  • maja

    4. novembar 2019 | 17:25

    Ja ne znam koji je ovo slučaj saobraćajne nesreće koja ima veze sa zaustavnom trakom, peti-šesti ove godine i to samo ono što prenesu mediji, ko zna koliko se toga dešava još.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA