≫ 

Ovo su drvoseče koje su se napile u kafani, pa jedan izvadio motornu testeru i drugu zasekao vrat

- Sreća je što je promašena glavna karotidna arterija, inače, ne bi izdržao do bolnice - kaže direktor Opšte bolnice Leskovac

  • 1
Leskovac, pokušaj ubistva, motorna testera Levo M. S, desno B. P/ Foto: Jugmedia

M.S (35) iz Leskovačkog sela Priboj i njegov drug iz susednog sela Zalužnje B.P. (40), seli su na piće ispred zadruge u Priboju posle napornog dana u šumi. Nedugo zatim začula se motorna testera i vrisak. B.P. pao je kao pokošen, a oko njega se vrtoglavom brzinom širio krug krvi.

Navodno je M. S. želeo da odrubi drugu glavu, ali je, na sreću, promašio glavnu arteriju, pa je B. P. preživeo, piše Jugmedia.

- Kada se to dogodilo svi se razbežali kako ne bi bili svedoci i davali izjave policiji. Ostalo nas je dvoje koji smo pokušali da pružimo prvu pomoć i pozvali policiju videvši da nije bezazleno - pričaju očevici.

Povređeni muškarac je odveden u urgentni centar sav krvav.

- Sreća je što je promašena glavna karotidna arterija, inače, ne bi izdržao do bolnice. Sve povrede su sanirane i ušivene, a pacijent je smešten na intenzivnoj nezi Odeljenja hirurgije i danas se oseća dobro - kaže za Jugmediu direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Kako dalje pričaju očevici, obojica piju mnogo, pa čim se napiju, posvađaju su, ali nikada se nisu ni potukli, tako da niko nije obraćao pažnju na njihove povišene tonove dok su pili rakiju ispred prodavnice. Niko nije slutio da će se svađa završiti pokušajem klanja.

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni je nedavno izašao iz zatvora.

Video: Klinca čvrsto drže dok se njegovom vratu približava motorka

(Telegraf.rs/ Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA