≫ 

Pitali su Zorana u sudnici otkud Jelenina krv u njegovim kolima. Dao je detaljno objašnjenje

Telegraf.rs izveštavao je danas direktno iz sudnice, gde je na optuženičkoj klupi sedeo Marjanović

  • 37
Zoran Marjanović suđenje Foto: Nikola Tomić

Na današnjem suđenju Zoranu Marjanoviću, jedinom optuženom za ubistvo supruge Jelene Krsmanović, koje se dogodilo 2016. godine u Borči, advokat odbrane je postavio pitanje koje se tiče prisustva Jelenine krvi u njegovom vozilu.

Na pitanje da li može da objasni odakle Jelenina krv na zadnjem sedištu njegovog automobila marke "mercedes", Zoran je dao detaljno objašnjenje.

- Nije mi samo jasno kako je ta krv pronađena tek tokom četvrtog veštačenja. Jelena je imala povredu u februaru te godine kada je ubijena. Išla je u bolnicu da vidi mamu i pukla joj je guma. Stajala je pored kola i kako niko nije želeo da stane da joj pomogne, ona je počela sama da otvara gepek i vadi alat za menjanje gume - započinje Marjanović.

Tada se, tvrdi on, dogodila nezgoda.

- U tom trenutku, jedna od ploča u prtljažniku zbog tereta pala joj je na ruku i posekla je. Ne mogu tačno da se setim da li je tu povredu fotografisala Janinim tabletom ili svojim telefonom, ali znam da ju je poslala jednoj od svojih sestara. Takođe, postoje i poruke o toj povredi - rekao je Marjanović.

Jelena Marjanović, Zoran Marjanović Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

Ovo je, inače, jedan od detalja optužnice koji je u više navrata spominjan tokom njene pripreme, pa potom rušenja i ponovnog pisanja.

Za mnoge to je, praktično, glavno pitanje za Marjanovića, budući da prisustvo krvi u gepeku automobila može da ukaže na to da je, eventualno, telo ubijene žene prevoženo automobilom.

Video: Suđenje decenije: Zoran Marjanović u Palato pravde u crnom

(S. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😨

    5. novembar 2019 | 16:13

    Pranje kuce sonom kiselinom,ne posredno posle ubistva,jeste to ga pitali?Odakle ideja i snaga za pranje kuce,posle ubistva?Jasno ko dan.

  • JS

    5. novembar 2019 | 16:25

    Za sve je imao vremena tri i po godine. Sad ce on da nam prica pricu, u nastavcima. 😂😂😂😂😂

  • Veteran

    5. novembar 2019 | 17:22

    Jel su ga pitali ko mu ubi ženu na 100 metara od njega..!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA