≫ 

"Nisam ubio Jelenu. Znam ko mi smešta": Ispovest Dragoja koji je navodno ubica u pismu iz Švajcarske

* Moja noga nikada nije kročila u Borču, do 2018. godine * Ovim pismom je bačena ljaga na moje ime * Dokazaću da je to laž *

  • 22
Dragoje Milinkovic, Jelena Marjanovic

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic/privatna arhiva

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene Marjanović širom otvorenih očiju pratila je cela javnost. Međutim, pravi haos nastao je kada je sudija pred njega, advokate i zamenika javnog tužioca iznela anonimno pismo pristiglo iz Švajcarske.

Cela sudnica se uzbudila, ali je na kraju ipak otkriveno da je u njemu napisano ko je, navodno, ubica Jelene Marjanović, a ko naodni naručilac istog. Ime navodnog ubice je označeno kao Dragoje Milinković, a Zoranova majka, Zorica, navodno, naručila je od tog muškarca iz Švajcarske brutalnu smrt svoje snaje.

Milinković, koji se u pismu navodi kao svirepi zločinac, za "Telegraf.rs" objasnio je o čemu je zapravo reč i oštro demantovao te navode.

Dragoje Milinković, pismo iz Švajcarske

Dragoje Milinković rekao je da će pravdu potražiti na sudu; Foto: Privatna arhiva

- Nisam ubio Jelenu, niti sam je poznavao, kao ni tu celu familiju. Moja noga nikada nije kročila u Borču, do 2018. godine. Znam da je to pismo poslala moja bivša supruga, koja želi da mi napravi pakao od života. Razveli smo se, ali mi već godinama smešta. Ovim pismom je bačena ljaga na moje ime, kada budem dokazao na sudu da je to pismo laž, ostaću etiketiran kao ubica do kraja života - počinje svoju priču za "Telegraf.rs" Dragoje.

Kako navodi ovaj Pribojac koji već 27 godina živi i radi u Švajcarskoj, on se već sudi sa svojom ženom oko podele imovine, njenog pokušaja njegove otmice i navodnog nasilja u sudnici, za koje ga je ona optužila.

Zoran Marjanović suđenje

Marjanović je stigao sa advokatima u sud; Foto: Nikola Tomić

- Mi smo bili u braku od 1999. godine do 2012. Godinu dana nakon venčanja dobili smo ćerkicu, ali brak sa njom je bio pakao. U sudu u Kruševcu protiv nje vodim postupak zbog otmice i pokušaja ubistva. Trojica muškaraca su me otela 2015. godine i mučila, udarala pištoljem u glavu, nakon toga sam ležao u bolnici. Ona me je tužila da sam je u sudnici davio šalom, što je potpuna glupost, za to imam svedoke. U četvrtak 7. novembra treba da imamo ročište oko podele imovine i eto šta je pokušala da mi napravi - objašnjava Milinković.

On dodaje da je njega bivša supruga preko raznih Fejsbuk profila optuživala da je ubio i jednog advokata iz Paraćina.

Napomenuo je i to da delovi pisma koje je stiglo u Palatu pravde, jesu istiniti, poput onih da je imao probleme sa zakonom u Švajcarskoj, ali to se odnosi na neplaćanje tamošnjeg poreza, ni govora nema o teškim zločinima.

Jelena Marjanović

Jelenina smrt nije rasvetljena ni posle 3 godine; Printskrin: Youtube

- Priznajem da sam imao problem u Švajcarskoj zbog utaje poreza, to ne krijem i za to sam snosio posledice. Imao sam preduzeće od 150 radnika, naravno da je i sa njima bilo problema za koje sam ja, kao odgovorno lice morao da, logično, odgovaram, ali tvrdim: nikada nikoga nisam ubio - kaže za naš portal čovek koji je juče nazvan ubicom.

Dalje se u pismu navodi da se on krajem 2015. godine doselio u Beograd, što se poklapa sa vremenom ubistva Jelene Marjanović. Međutim, Dragoje kaže da je on u srpskoj prestonici živeo 2016. godine, ali kratko i to u periodu nakon ubistva pevačice iz Borče.

Jelena Krsmanović Marjanović, nasip, Borča, spomen ploča

Mesto gde je Jelena pronađena ubijena; Foto: Telegraf

Kako je Milinković najavio, odlučio je da čitav skandal sa pismom koje ga direktno naziva ubicom, dobije epilog na sudu. Kaže da je siguran da će iz ove priče izaći kao pobednik, čistog obraza, ali samo iz jednog razloga - nije ubica.

Da podsetimo, suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo bivše supruge Jelene, juče je trajalo pet sati u Palati pravde. On je izneo nove detalja, a "Telegraf" je izveštavao o ovom ročištu koje je dugo čekano. Zoran će se na optuženičkoj klupi ponovo naći 25. decembra 2019. godine.

Video: Suđenje decenije počinje: Zoran Marjanović stigao u Palatu pravde u crnom

(S. Čenad)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    6. novembar 2019 | 11:11

    Pravda za Jelenu i malu Janu

  • Sta reci

    6. novembar 2019 | 12:08

    Sramno, zena ubijena a dokonjaci prave sprdnju od tragedije.

  • DonKihot

    6. novembar 2019 | 11:51

    Sudija ili tuzilac koji je pustili sadrzaj pisma u javnost prave stetu u raznim oblicima i skrecu paznju sa glavnog “junaka” price...Trebalo bi menjati onog koji je to obelodanio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA