≫ 

Sudar dva bicikla u Senti: Stariji muškarac poginuo na licu mesta, dečak (12) lakše povređen

Starac je pokušao da izbegne sudar, ali nije uspeo i obojica su pali

  • 6
Bicikl, biciklista, pad, sudar, nesreća Foto: Profimedia/Wavebreak

Laslo T. K. (70) iz Sente, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se danas, oko 11 sati, dogodila u ulici Maksima Gorkog, kad su se sudarili maloletni biciklista (12) iz Sente, i starac koji je upravljao električnim biciklom.

To je Kuriru potvrđeno u Policijskoj upravu u Kikindi. Do tragedije je došlo kad je dečak biciklom hteo da skrene u levo.

- Da bi izbegao kontakt sa dečakom, starac je pokušao da ga izbegne, ali je ipak došlo do kontakta i obojica su pala. Dečak je zadobio lakše telesne povrede, ali je pad bio koban za Lasla T. K. On je preminuo na licu mesta, jer je glavom udario o ivičnjak - detalji su nesreće kakva se u ovom delu Vojvodine ne pamti.

Kad su policijska patrola i ekipa Hitne pomoći izašli na lice mesta mogli su samo da konstatuju smrt vozača bicikla na električni pogon.

Video: Detalji sa mesta jezive nesreće u Kraljevu, gde je život izgubila K.M. (15)

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. novembar 2019 | 17:28

    Pisali smo od ranije o tome i biciklistickoj kulturi u saobracaju,i da se od bicikla moze poginuti ,danas kako voze te bicikle trebalo bi im oduzeti i neznaju da se ponasaju u saobracaju,jurcaju tim stazama i neznaju kad naidju na masu da koriste zvonce i da uspore ili da sidju sa bicikla i krad prodju masu da nastave da voze,svi koji koriste i nadju se na putevima javnog saobracaja moraju da imaju polozen ispit ili vozacku dozvolu pa neka i biciklisti imaju takvu vrstu dozvole da polazu i uce kako se ponasa u saobracaju

  • Tara

    6. novembar 2019 | 19:44

    Jos samo pesaci da pocnu da se sudaraju svaki nesrecan pad dovodi do smrtnosti.

  • Logika

    6. novembar 2019 | 17:35

    Nemogu da verujem, ko li je bio kriv, žao mi dečaka ako je neko dobro dete, večito će da mu bude deka pred očima, žalosno za oboje. Napišite nešto detaljnije kada budete doznali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA